Про нас
увійти

"Медобори" впевнено перемогли підволочиський "Збруч-Агробізнес"

категорія: Футбол | дата: 22 07 2020
"Медобори" впевнено перемогли підволочиський "Збруч-Агробізнес"

У 6-му турі вищої обласної ліги "Медобори" із Зеленого впевнено перемогли підволочиський "Збруч-Агробізнес" – 4:1 і закріпилися у верхній частині турнірної таблиці.

З перших хвилин зеленяни почали задавати тон у поєдинку. Вже на сьомій хвилині господарі могли виходити вперед, флангову подачу Ігоря Козовика головою замикав Сергій Полянчук та його удару зовсім трішки не вистачило точності. За кілька миттєвостей чудову нагоду відкрити рахунок отримав Дмитро Галадей, який відгукнувся на подачу з правого флангу від Андрія Бойчука, та не зумів влучно пробити по воротах. Гол від господарів таки назрівав і він виник саме там, де його найменше очікували. На 26-й хвилині воротар гостей Сергій Чиж на виході перехопив передачу у штрафний майданчик гравців "Медоборів" і намагався якнайшвидше ввести м'яча у гру, та зробив це вкрай невдало, м’яч вислизнув з рук і Фархат Черкезов дограв епізод до кінця, підстерігши помилку кіпера, "щокою" з робочої лівої відправив м'яча у сітку воріт (1:0).

На початку другого тайму "Медобори" повинні були забивати вдруге – після подачі з кутового від Сергія Полянчука Віталій Сакович влучив у стійку. І тут спрацювало старе неписане футбольне правило:"не забиваєш ти - забивають тобі". Нападник "Збруча-Агробізнес" Дмитро Познанський головою вдало замкнув передачу, відправивши м'яча під поперечину (1:1). Як виявилось згодом, це лише розізлило зеленян. Через дві хвилини вони отримали право на штрафний удар. До м'яча підійшов Степан Клекот і очікувалось, що він подаватиме у штрафний майданчик, натомість Степан відпасував на Євгена Щербатюка,котрий метрів з 30-ти пробив так, що круглий опинився в сітці воріт Сергія Чижа (2:1). Тут, правда був відскок від газону, який дезорієнтував голкіпера, але, як то кажуть, вдома і стіни (в даному випадку газон) допомагають. Далі гра знову заспокоїлась. А на 77-й хвилині "Медобори" забили втретє. Максим Мельник з центру поля здійснив м'яку подачу на Дмитра Галадея і той головою "парашутом" закинув м'яча "за комірець" Сергію Чижу (3:1). Тут була відверта помилка голкіпера на виході. Схоже, гості після цього вже остаточно змирилися з поразкою, так і не змігши оговтатись в кінцівці пропустили четвертий м'яч. Ростислав Ціх філігранною передачею вивів Дмитра Галадея на оперативний простір і той метрів з тринадцяти потужно і головне влучно пробив, оформивши таким чином дубль і поставив жирну крапку в цій зустрічі, яка завершилася впевненою перемогою "Медоборів" – 4:1.

"Медобори" (Зелене) – "Збруч-Агробізнес" (Підволочиськ) – 4:1 (1:0)

19 липня. Зелене. Сільський стадіон. +23 град.

Арбітр – Андрій Гах (Тернопіль), асистенти – Володимир Кацан (Бучач), Роман Островський (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Іван Будівський (Теребовля).

"Медобори": Карасьов (Бень, 86), Козовик (Данилків, 83), Щербатюк, Клекот, Бойчук (Гаврилюк, 88), М. Мельник (Добривода, 81), Кондзьолка-к, Сакович (Лучинець, 85), Черкезов (Ціх, 66), Полянчук, Галадей.

"Збруч-Агробізнес": Чиж, Шум, Альохін, Миронюк, Ємаєв, Кубик-к, Лісніченко, Гайковий (Паюк, 73), Капелян (Солтис, 76), Даньків, Познанський.

Голи: Фархат Черкезов (26), Євген Щербатюк (61), Дмитро Галадей (77, 90+2) – Дмитро Познанський (59).

Попереджені: Т. Даньків (56), В. Альохін (61).

Джерело: АФТ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook