Про нас
увійти

Заліщицький "Дністер" у кінцівці матчу дотиснув ФК "Козова"

категорія: Футбол | дата: 09 07 2020
Заліщицький "Дністер" у кінцівці матчу дотиснув ФК "Козова"

Лідер вищої ліги чемпіонату Тернопільської області заліщицький "Дністер" у матчі четвертого туру зустрів серйозний опір з боку гостей із Козови. Однак наприкінці поєдинку господарі все ж таки дотиснули гостей, повідомляє АФТ.

Як розповів головний тренер "Дністра" Євген Радкевич, у першому таймі саме козівчани були активнішими, притиснули його команду до власних воріт і навіть зуміли відзначитися. Сталося це після помилки голкіпера Івана Мельника, котрий невдало вибив м’яча після вільного удару. Гравці середини поля гостей підхопили смугастого, переадресували на свого нападника Юрія Сорочана і той пробивав уже практично по порожніх воротах, бо голкіпер не встиг зайняти місце в рамці (0:1). Ближче до завершення першої половини гри гості порушили правила на Владиславу Токарчуку і арбітр призначив пенальті, яке реалізував сам постраждалий (1:1).

До 75-ї хвилини гра проходила з перемінним успіхом, аж поки в гостей не було вилучено за друге попередження досвідченого півзахисника Ігоря Вонса. Практично одразу заліщани реалізували чисельну перевагу. На передачу справа у виконанні Андрія Пилип’юка відгукнувся Дмитро Імангулов і переправив м’яча у сітку воріт (2:1). Ще два голи футболісти "Дністра" забили в останні хвилини гри. Знову гольовим виявився простріл Пилип’юка справа. Цього разу передачу партнера замкнув Владислав Токарчук (3:1). А в компенсований час вже сам Пилип'юк відзначився, коли продемонстрував індивідуальну майстерність, обіграв захисника і влучного пробив у ближній кут воріт (4:1).

"Дністер" (Заліщики) – ФК "Козова" – 4:1 (1:1)

5 липня. Заліщики. Стадіон "Дністер". +33 град.

Арбітр – Іван Мандзюк (Зборів), асистенти – Олександр Ковбасовський (В. Дедеркали), Михайло Брик (Чортків).

Спостерігач арбітражу: Олександр Циганков (Тернопіль).

"Дністер": І. Мельник, Наталюк, Скибінський, Богославський, Іщик, Гусляк, Рябий, Пилипюк-к, Імангулов, Ландяк (Шкрябець, 85), Токарчук (Шутяк, 90).

ФК "Козова": Чернятинський, Павелко (Я. Мельник, 69), Мартинюк-к, Новачинський, Гурін, Бобко (Клочак, 85), Микичак (Коломієць, 81), Д. Репела (Т. Шимонович, 64), Плескун, Вонс, Сорочан (Судомир, 81).

Голи: Владислав Токарчук (40, з пен., 90), Дмитро Імангулов (75), Андрій Пилипюк (90+2) – Юрій Сорочан (9).

Попередження: В. Токарчук (66), М. Рябий (74), Д. Імангулов (76), С. Шкрябець (87) – Н. Бобко (23), І. Вонс (31).

Вилучений: І. Вонс (74, друге попередження).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook