Про нас
увійти

Бережанські "Хатки" підсилились півзахисником з досвідом виступів у Прем’єр-лізі

категорія: Футбол | дата: 05 07 2020
Бережанські "Хатки" підсилились півзахисником з досвідом виступів у Прем’єр-лізі

В останній день першого трансферного вікна поповнив склад дебютант першої ліги чемпіонату Тернопільської області – ФК "Хатки" з Бережан. Новачком команди став досвідчений 33-річний півзахисник, уродженець Козівщини Андрій Даньків, повідомляє АФТ.

Даньків народився 23 січня 1987 року у селі Ценів Козівського району. Вихованець ДЮСШ "Карпати" (Львів), перший тренер – Володимир Данилюк. Виступав за "Карпати-2" у 2005-2007 роках. З 2007 року – гравець ФК "Львів". У сезоні 2008/09 провів 10 матчів в Прем'єр-лізі, два матчі у кубку України, 16 матчів у першості молодіжних складів.

Далі виступав за: "Верес" (Рівне), "Енергетик" (Бурштин), "Буковину" (Чернівці), ФК "Полтава", "УкрАгроКом" (Приютівка). У сезоні-2019 Андрій Даньків грав на Львівщині за команду "Кар'єр-Дністер" (Торчиновичі).

Даньків уже встиг дебютувати у складі "Хаток" у повторному поєдинку Ліги чемпіонів Тернопільщини. Досвідчений футболіст не допоміг своїй новій команді, яка 1 липня зіграла внічию з "Нічлавою" з Колиндян Чортківського району (2:2), але за сумою двох матчів до півфіналу Ліги "Хатки" не потрапили. 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook