Про нас
увійти

Бучацький "Колос" дозаявив зіркового Максима Фещука

категорія: Футбол | дата: 01 07 2020
Бучацький "Колос" дозаявив зіркового Максима Фещука

В останні дні першого трансферного періоду учасник вищої ліги чемпіонату Тернопільської області бучацький "Колос" дозаявив досвідченого 34-річного нападника Максима Фещука.

Максим Фещук народився у Бродах Львівської області. Займатися футболом розпочинав у місцевій ДЮСШ. 1998 р. пройшов відбір у Львівське училище фізичної культури, де навчався і вдосконалював спортивну підготовку у групі відомого дитячого тренера Олега Родіна. У 2002 р. із срібною медаллю закінчив спеціалізовану загальноосвітню школу-інтернат спортивного профілю училища.

Кар’єру професіонального футболіста розпочав у львівських "Карпатах", за які провів 122 матчі і забив 32 голи. У січні 2009 року перейшов у сімферопольську "Таврію". За п'ять років Фещук провів за сімферопольську команду 106 матчів в чемпіонатах країни (забив 17 голів), 9 поєдинків у кубках України (відзначився 3 точними ударами, у тому числі одним м'ячем у харківському фіналі з донецьким "Металургом", і завоював з сімферопольським колективом трофей в 2010 році), по одній зустрічі в Суперкубку України (1 гол) та Лізі Європи.

Виступав також за команди: "Говерла" (Ужгород), "Шахтар" (Караганда, Казахстан), "Дачія" (Кишинів, Молдова), "Тараз" (Тараз, Казахстан), "Арсенал-Київ". Останнім клубом Фещука був ФК "Вітебськ" (Білорусь).

Максим Фещук срібний призер молодіжного чемпіонату Європи (U-21) 2006 р. та  володар кубка України 2010 р. (у складі "Таврії").

За бучацький "Колос" зірковий новачок зможе дебютувати у найближчу неділю, 5 липня, коли його нова команда гратиме домашній поєдинок 4-го туру чемпіонату Тернопільської області проти "Медоборів" із Зеленого (Гусятинський район).

Джерело: АФТ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook