Про нас
увійти

Хоростківська "Зоря" взяла реванш у чортківського "Кристала"

категорія: Футбол | дата: 11 06 2020
Хоростківська "Зоря" взяла реванш у чортківського "Кристала"

10 червня у Чорткові місцевий ФСК "Кристал" у спарингу в рамках підготовки до чемпіонату Тернопільської області 2020 року зустрічався з хоростківською "Зорею". Матч завершився мінімальною перемогою гостей – 2:1, повідомляє АФТ.

У переможців дубль на рахунку Петра Сокола, а у переможених гол ударом головою забив Чабан після прострілу Труха. Господарі могли звести матч унічию, однак Дячинський не зумів реалізувати пенальті. Вдало зіграв кіпер "Зорі" Юрій Чуба.

У загальному команди показали доволі хороший рівень гри і, думаємо, тренери залишилися задоволеними спарингом. Вони отримали чимало інформації, яка однозначно буде корисною для того, щоб підвести своїх підопічних у повній бойовій готовності до перших офіційних матчів сезону.

Команди виступала в таких складах:

"Кристал": 1 тайм – Сорочук, Гевко, Фай, Фриз, Дячинський, Питлик, Олексів, Васильченко, Яковищак, Бекесевич, Думанюк; 2 тайм – Дибаш, Фай, Олексів, Васильченко, Фриз, Бекесевич, Коновал, Пожарнюк, Чабан, Трух, Грицюк.

"Зоря":  Чуба Юрій – Скотецький Олег, Войтович Михайло, два центральних захисники на перегляді – Шпікула, Городовий Богдан, Ватраль Роман, Бодак Віталій, Куріцький Микола, Куріцький Сергій, Сокіл Петро – Сливка Ігор. На заміну виходили: Павлік Володимир, Рикуник Тарас, Гаврилишин Павло.

Зауважимо, що це другий спаринг між цими командами. Ще до оголошення карантину колективи провели поєдинок у Хоросткові і тоді з рахунком 1:0 перемогли футболісти "Кристалу".

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook