Про нас
увійти

Зборівський "Колос" переміг золочівський "Сокіл"

категорія: Футбол | дата: 10 06 2020
Зборівський "Колос" переміг золочівський "Сокіл"

6 червня у Золочеві гостював учасник першої ліги чемпіонату Тернопільської області зборівський "Колос", де помірявся силами з місцевим "Соколом". До честі наших земляків, вони показали якісний футбол і зуміли відсвяткувати перемогу – 4:3, повідомляє АФТ.

У складі господарів перші скрипки виконували досвідчені Ярослав Волошин та Василь Коропецький, котрі свого часу чимало пограли на професійному рівні, а перший навіть виступав за тернопільську "Ниву".

Зборівські футболісти почали матч невпевнено і заробили пенальті, яке суперник реалізував і повів у рахунку (1:0). Однак зборівчани змогли відповісти тим ж супернику. Андрія Блакиту оборонці "Сокола" збили у карній зоні і Ігор Козовик вирівняв становище на футбольному полі (1:1). Далі господарі рахунок зрівняли. Однак зборівчани в боргу не залишилися і після швидкої контратаки, Михайло Кузів відпасував на Андрія Блакиту і той у дотик перепарив м’яча у сітку воріт (2:2). Вивів уперед "Колос" екс-нападник млинівської "Панорами" Іван Бабуняк, котрий замкнув дальню стійку після передачі Андрія Блакита (2:3). Цього разу вже гравцям "Сокола" довелося відіграватися і вони свого досягли після помилки зборівських оборонців (3:3). А перемогу "Колосу" принесли гравці, котрі вийшли на заміну. Михайло Бурбела з центральної зони атаки відпасував на фланг. На вільне місце увірвався Роман Гнідий і точним ударом метрів з 15-ти у дальній кут поставив крапку забитим м’ячам у цьому багатому на голи поєдинку (3:4).  

Зборівський "Колос" у звітному матчі виступав у такому складі: Козла – Козовик, Світлик, Цюман, Забитівський – Лірський, Романішин, Бардокін, Блакита, Туліглович – Бабуняк. На заміну виходили: Бурбела, Гнідий, Шемилюк, Кузів, Павлович, Нечай.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook