Про нас
увійти

"Дністер" гратиме у вищій обласній лізі!

категорія: Футбол | дата: 05 06 2020
"Дністер" гратиме у вищій обласній лізі!

На нараді за участю представників футбольних команд, яка відбулася 3 червня один з колективів, а саме чемпіон першої обласної ліги 2019 року заліщицький "Дністер" попросив Асоціацію футболу Тернопільщини кілька днів для прийняття остаточного рішення щодо участі в сезоні-2020. І ось сьогодні, 4 червня, надійшла приємна новина – заліщани підтвердили, що братимуть участь у вищій обласній лізі. Про це повідомив головний тренер команди Євген Юрійович Радкевич.

Нагадаємо, заліщицький край завжди був футбольним, і його представники виступали не лише на обласному рівні, а свого часу з успіхом захищали честь Тернопільщини і в аматорському чемпіонаті України, і навіть у другій та перехідній лігах чемпіонату України.

Тож побажаємо головному коучу "Дністра", найдосвідченішому тренеру аматорського обласного футболу Євгену Радкевичу, його підопічним та всім любителям футболу Заліщицького району вдалих виступів їхньої команди в сезоні-2020.

А тим часом стало відомо, що в рамках підготовки до старту чемпіонату області у суботу, 6 червня, "Дністер" на домашньому стадіоні у спарингу прийматиме команду "Рідна Борщівщина" (м. Борщів).

Отож, на сьогодні відомо, що у вищій лізі чемпіонату Тернопільської області підтвердили участь такі команди: “Агрон” (В. Гаї), “Збруч-Агробізнес” (Підволочиськ), “Вся Україна – Колос” (Бучач), “Зоря” (Хоростків), "Медобори” (Зелене), “Поділля” (Васильківці), ФК “Козова”, "Дністер" (Заліщики). Ще три колективи – бережанські “Хатки”, ФК “Плотича” (Білецька ОТГ) та ФК "Тернопіль-Пудуніверситет" рішення щодо своє участі у вищій лізі мають прийняти до п'ятниці, 5 червня.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook