Про нас
увійти

Тернопільська "Нива" може відмовитися від підвищення в класі!

категорія: Футбол | дата: 02 06 2020
Тернопільська "Нива" може відмовитися від підвищення в класі!

За деякими відомостями, тернопільська "Нива" може відмовитися від підвищення в класі, якщо не будуть знайдені додаткові джерела фінансування. Коштів у найсильнішої команди групи "А" другої ліги катастрофічно не вистачає. Керівники "жовто-зелених" ще не визначилися з подальшою стратегією клубу.

- 5 червня має відбутися зустріч керівництва "Ниви" з потенційними інвесторами, тільки після неї можна буде говорити про те, в якому напрямку ми будемо рухатися, - заявив в інтерв'ю FootBoom наставник тернопільської команди Василь Малик.

- Це правда, що Богдан Федорко перестав бути співвласником клубу і з цієї причини фінансове становище "Ниви" помітно погіршився?

- По правді кажучи, не володію такою інформацією. Тому нічого не можу вам сказати.

- Припустимо, клубу вдасться вирішити всі питання і футбольний Тернопіль знову побачить кращі клуби першої ліги. Чи буде "Нива" посилюватися?

- Комплектуватися однозначно будемо, без цього ніяк не обійтися. Інша справа, на які умови запрошувати новачків. Для нас важливі не імена, а бажання гравця рости і розвиватися, наскільки він мотивований, чи здатний влитися в колектив, зірок з неба не хапає. Ми пишаємося тим, що у нас команда однодумців, і це - головне надбання "Ниви".

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook