Про нас
увійти

Клас "Агробізнесу" виявився вищим за "Агрон"

категорія: Футбол | дата: 29 05 2020
Клас "Агробізнесу" виявився вищим за "Агрон"

28 травня, на сільському стадіоні у В. Гаях спаринг провели представник Тернопільщини в аматорській лізі – великогаївський "Агрон" та учасник першої ліги чемпіонату України – волочиський "Агробізнес". Гості святкували перемогу – 2:0, повідомляє АФТ.

Головний тренер "Агрона" Роман Курдупель розташував своїх футболістів таким чином. Місце у воротах зайняв Руслан Мазур, пару центральних оборонців склали – капітан Андрій Пастернак та Роман Андрієшин, на флангах у захисті діяли – Віктор Ковалик (зліва) та Дмитро Коник (справа). В опорній зоні півзахисту грав новачок великогаївської команди Дмитро Стриєшин (перейшов в "Агрон" із заводської "Агрониви"). Атакувальну пару піднападників склали Валентин Білик та ще один новачок Тарас Гром’як (з теребовлянської "Ниви"). На флангах у півзахисті грали – Тарас Червонецький (зліва) та третій новобранець "Агрона" Юрій Соколовський (із заводської "Агрониви"). І в атаці діяв один Назар Процик.

У матчі, як і очікувалося, домінували футболісти "Агробізнесу" і вже на початку зустрічі його футболісти зуміли відкрити рахунок. Після подачі кутового точним був удар головою оборонця Євгена Захарченка (0:1).

У першому таймі стався прикрий епізод, який призвів до травми ветерана тернопільського футболу Віктора Ковалика, який змушений був дочасно залишити футбольне поле.

Його замінив Тарас Семенець, котрий обіцяв позицію лівого захисника. Йому протистояв рідний брат Богдан з "Агробізнесу". Битва братів завершилася на користь старшого – Богдана, який наприкінці першої 45-хвилинки точним ударом метрів з 22-ох у ближній кут зумів вдруге вразити ворота "Агрона" (0:2).

У другому таймі перевага гостей була ще більш відчутною, однак голів у цьому матчі більше не було. Волочиські футболісти створити безліч гольових моментів, інколи здавалося, що м’ячу нікуди було діватися, як потрапити у сітку воріт. На щастя для шанувальників "Агрона" постійно на його шляху траплявся голкіпер Іван Рогаль, котрий відіграв лише один тайм, однак його сміливо можна назвати героям всієї зустрічі. Кілька його сейвів отримали оплески навіть від гравців суперників.

Що ж "агронівців", то з їх боку був один небезпечний удар Тараса Гром’яка, який парирував кіпер "Агробізнесу", а ще в двох випадках неточно пробивали головою Назар Процик та все той ж Гром’як.

"Агрон" виступав у такому складі: Мазур (Рогаль, 46) – Андрієшин, Пастернак (Лівіцький, 46), Ковалик (Т. Семенець, 30), Коник (Скобляк, 61) – Стриєшин (Лук’янов, 46), Білик, Гром’як, Червонецький (Павлусь, 61), Соколовський (Луцик, 46) – Процик.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook