Про нас
увійти

8 березня – багатий на спаринги день

категорія: Футбол | дата: 08 03 2020
8 березня – багатий на спаринги день

Традиційно, найбільше спарингів у рамках підготовки до нового сезону 2020 року відбувається по неділях. Не стане винятком і завтрашня неділя. 8 березня пройде одразу чотири контрольних поєдинки за участю аматорських команд Тернопільщини, повідомляє АФТ.

Чемпіон Тернопільської області 2019 року великогаївський "Агрон" після того, як припинив участь у Меморіалі Юста, і далі продовжує грати спаринги на Львівщині. Завтра команда Романа Курдупеля їде до Золочева, де поміряється силами з місцевим "Соколом". Початок львівсько-тернопільського матчу о 13.00.

Ще один міжобласний спаринг відбудеться у Заліщиках. Цього разу в суперниках наших земляків буде колектив з Івано-Франківщини. Чемпіон першої обласної ліги 2019 року і учасник вищої ліги 2020 року місцевий "Дністер" екзаменуватиме ФК "Рашків" з Городенківського району. До речі, ці команди нещодавно (23 лютого) вже зустрічалися і тоді гості з Івано-Франківської області перемогли заліщан – 3:2. Стартовий свисток у цьому поєдинку арбітр дасть о 14 годині.

У селі Синьків (Заліщицький район) на футбольному полі зі штучним покриттям контрольний матч проведуть чортківський "Кристал" та команда "Рідна Борщівщина" з Борщова. Останній колектив планує цьогоріч заявитися в другу обласну лігу. Початок зустрічі о 13.00.  

І, насамкінець, 8 березня, контрольний поєдинок проведе ще один потенційний новачок другої ліги чемпіонату області, а нині чвертьфіналіст Ліги чемпіонів Тернопільської області – бережанські "Хатки". У селі Жуків команда Ігоря Твардовського зустрінеться зі своїми земляками з Бережанщини, чвертьфіналістом Ліги Тернопільщини – ФК "Куропатники".

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook