Про нас
увійти

Володимир Бульбін: "Зберегли команду, яка у свою чергу зберегла футбол для скалатчан"

категорія: Футбол | дата: 29 02 2020
Володимир Бульбін: "Зберегли команду, яка у свою чергу зберегла футбол для скалатчан"

Асоціація футболу Тернопільщини продовжує підбивати підсумки футбольного сезону 2019 року. На черзі команда ФК "Скалат-ОТГ", яка посіла 9 місце в другій лізі чемпіонату області. До розмови ми запросили головного тренера команди Володимира Олександровича Бульбіна.

– Пане Володимире, оцініть виступ ФК "Скалат-ОТГ" у чемпіонаті Тернопільської області 2019 року?

– Наша команда вже традиційно в останній момент "заскочила у вагон потяга" під назвою чемпіонат області, який вже вирушав. Звичайно, готовність до змагань була нульовою. Тому завдань перед командою ніхто не ставив, важливішим на той момент було саме існування команди. І це було виконано, команда, яка збиралася дуже швидко, не тільки розпочала чемпіонат, а й завершила його, не дивлячись на всі ті труднощі, які нас чекали. Хоча ми бачили, скільки команд не дограли чемпіонату. Тому вважаю, що завдання виконали, зберегли команду, яка у свою чергу зберегла футбол для скалатчан, які відвідували наші футбольні матчі. Бо окрім футболістів і тих глядачів, футбол більше нікому не був потрібний.

– Чи можна було зачепитися за вище, ніж дев’яте місце?

– Дуже риторичне запитання. Думаю, що могли би бути восьмими, але не вище. Для того, щоби знаходитися вище у турнірній таблиці, на даному етапі нам не вистачає кваліфікованих гравців. Не хочу когось із них виділяти, були такі, що нас дуже підводили, не приходили на ігри. І традиційно був кістяк із гравців, які робили все, щоби бути на грі, хоча стимулу у нас не було ніякого. Традиційно ставка була зроблена на своїх гравців. Якраз ті, кого ми запрошували, нас в основному й підводили. Але я їх також можу зрозуміти, у наш час усе вирішують гроші, і люди ставляться до справи так, наскільки можуть отримати матеріальної вигоди.

– Які матчі Вашої команди були успішними, а який – не вдалими?

– Найкращий матч сезону, мабуть, зіграли в Борщеві, де перемогли одного з лідерів – "Галичину" – 2:0. На мою думку, команда мала брати очки в домашньому матчі з "Панорамою" (Млинівці), які програла - 2:3. Також прикрої поразки зазнали у грі останнього туру проти "Віго-Острів" (0:1), хоча гра була нічийна. Всім командам у Скалаті було тяжко грати. Явно провалили дві гри проти зборівської команди – 1:6 і 1:7.

Друга ліга. ФК "Скалат-ОТГ" – 9 місце

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook