Про нас
увійти

Михайло Трач: "Брак футболістів не дозволив "Юності" дограти сезон"

категорія: Футбол | дата: 28 02 2020
Михайло Трач: "Брак футболістів не дозволив "Юності" дограти сезон"

Асоціація футболу Тернопільщини продовжує підбивати підсумки футбольного сезону 2019 року. На черзі команда "Юність" з Горішньої Слобідки (Монастириський район), яка посіла 10 місце в другій лізі чемпіонату області. До розмови ми запросили головного тренера команди Михайла Івановича Трача, повідомляє АФТ.

– Пане Михайле, оцініть виступ "Юності" у чемпіонаті Тернопільської області 2019 року?

– Оцінюю виступ "Юності" у сезоні-2019 негативно. А все тому, що не вдалося дограти чемпіонат. Основна причина – брак футболістів, хтось перейшов грати за більш заможні команди Івано-Франківської області, хтось поїхав на заробітки. За тієї ситуації, в якій ми опинилися, точно би не дограли. Навіть якби були на першому місці! Зігравши у другому колі три поєдинки, перед четвертим у моєму розпорядженні залишилося всього семеро футболістів. А дозаявити нових гравців вже не було можливості, бо на той момент трансферне вікно було закрите. Фінанси, щоби дограти чемпіонат, у нас були і на їхню відсутність немає що спирати. Допомога нашій команді з боку Монастириської громади була в сумі 44 тисячі гривень, решта коштів для існування "Юності" вишукували власними силами.  

– Які матчі Вашої команди були успішними, а який – не вдалими?

Аналізуючи зіграні матчі, провалили лише один – виїзний у Козовій, де програли - 1:5. Усі решта поєдинків зіграли більш-менш нормально. До кращих відніс би домашню зустріч із "Галичиною" з Мушкатівки, яку звели внічию - 3:3. Також хорошу гру показали, хоча й програли, у матчі з грандом другої обласної ліги – "Медоборами" із Зеленого (2:4).

– Хто з футболістів показав хорошу гру, а від кого чекали більшого?

– Якщо вдатися до персоналій, то в загальному від більшості футболістів очкував кращої гри. А кого хотів би виділити, то це двох молодих гравців "Юності" – Юрія Била й Андрія Коруца.

Друга ліга. "Юність" (Монастириська ОТГ) – 10 місце

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook