Про нас
увійти

"Агрон" здобув другу перемогу на Меморіалі Юста

категорія: Футбол | дата: 16 02 2020
"Агрон" здобув другу перемогу на Меморіалі Юста

Сьогодні, 16 лютого, чемпіон Тернопільської області 2019 року великогаївський "Агрон" у другому турі групового етапу традиційного Меморіалу Ернеста Юста, котрий проходить на Львівщині, впевнено переміг ФК "Щирець" – 10:0, повідомляє АФТ.

У кожному з таймів наші земляки відвантажили супернику по п’ять голів. Рахунок у матчі відкрив на 16-й хвилині Валентин Білик. Згодом свою гольову феєрію розпочав нападник великогаївської команди Назар Процк. Свій перший гол у матчі він забив на 20-й хвилині, а загалом Назар записав на свій бомбардирський рахунок покер, відзначившись ще на 39, 64 та 66-й хвилинах. Також до героїв матчу можна віднести номінального флангового оборонця "Агрона" Дмитра Коника, котрий відзначився одразу трьома забитими м’ячами (26, 75, 85 хвилини). Ще один м’яч на 32-й хвилині забив новобранець команди Юрій Соколовський. А крапку в матчі на 87-й хвилині поставив молодий Олександр Павлусь.

"Агрон" у звітному матчі виступав у такому складі: Рогаль (Мазур, 46),  Лівіцький, Пастернак, Т. Семенець (Андрієшин, 46), Ковалик, Лук’янов (Павлусь, 46), Білик, Гром’як, Соколовський, Коник, Процик.

Нагадаємо, підопічні Романа Курдупеля у стартовому поєдинку Меморіалу Ернеста Юста 8 лютого впевнено перемогли команду "Датський текстиль" (Сокаль) – 3:0.

Маючи в активі дві перемоги "Агрон" дочасно вийшов до наступного етапу змагань.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook