Про нас
увійти

"Агрон-Агропродсервіс ветеран" – другий на міжнародному турнірі в Польщі!

категорія: Футбол | дата: 12 02 2020
"Агрон-Агропродсервіс ветеран" – другий на міжнародному турнірі в Польщі!

Команда "Агрон-Агропродсервіс ветеран 40+" зайняла друге місце в Міжнародному турнірі з футболу (5+1) на приз бурмістра міста Плонськ серед ветеранів 35+, який проходив 8-9 лютого в Республіці Польща, повідомляє АФТ.

Всього в турнірі брало участь 16 команд. З них 13 представляли польські спортсмени, одна команда з Литви і 2 команди з України (ветерани Тернопільської міської ради і "Агрон-Агропродсервіс ветеран").

Весь турнір команда "Агрон-Агропродсервіса" пройшла впевнено, стабільно, показуючи в кожній грі футбол високого класу, як в командних діях так індивідуально-технічній майстерності. Команда за два дні зіграла 8 ігор з яких 7 виграла лише в останньому фінальному матчі поступилася господарям турніру в один м’яч (1:2).

В складі команди були визначені і нагородженні пам’ятними призами воротар Віктор Назарук в номінації "Кращий воротар" турніру і гравець, він же граючий тренер Бадло Ігор – був визнаний "Кращим гравцем" турніру.

Команда за друге місце була нагороджена кубком, гравці команди пам’ятними призами. Слід відмітити хорошу організацію турніру. Команда "Агрон-Агропродсервіс ветеран 40+" п’ятий рік поспіль бере участь в цьому турнірі і кожний раз являється фаворитом в боротьбі за перше місце.

Склад команди "Агрон-Агропродсервіс ветеран 40+":  Салик Микола – капітан команди, Коломієць Віталій, Іванців Богдан, Бадло Ігор – головний тренер, Гвіанідзе Автонділ, Федорків Михайло, Назарук Віктор, Павлович Віктор, Бардокін Роман, Бругер Віктор, Вересюк Віктор – тренер  команди.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook