Про нас
увійти

"Агрон" стартує на Меморіалі Юста

категорія: Футбол | дата: 08 02 2020
"Агрон" стартує на Меморіалі Юста

Сьогодні, 8 лютого, чемпіон Тернопільської області 2019 року великогаївський "Агрон" проведе свій стартовий поєдинок на традиційному  Меморіалі Ернеста Юста, який відбувається на полях зі штучним покриттям на Львівщині, повідомляє АФТ.

Сьогодні наші земляки протистоятимуть аматорській команді "Датський текстиль" (Сокаль). Матч відбудеться на стадіоні у Винниках. Арбітр стартовий свисток дасть о 16 годині.

Нагадаємо, "Агрон" втретє поспіль включає Меморіал Ернеста Юста у план підготовки до нового сезону. Попередні два роки великогаївська команда теж виступала на Львівщині. І якщо в своїй дебютній спробі на Меморіалі в 2018 році великогаївський "Агрон-ОТГ" поступився ФК "Мостиська" – 1:3 вже у матчі 1/16 фіналу, то в минулому році команда Романа Курдупеля зупинилися за крок від фіналу – у півфіналі поступилась одній з найсильніших аматорських команди Львівщини СКК "Демня" – 0:3.

Цьогоріч у "Агрона" не  менш амбітні плати. І хоча в першу чергу цей турнір тренерський штаб розглядає, як етап підготовки до нового сезону, все ж є бажання пройти по турнірній сітці якнайдалі і навіть перемогти. І цьому є всі передумови. Адже команда вже більше двох тижнів знаходиться в тренувальному режимі. До того ж в "Агрона" очікується і якісне підсилення. У клубі вже повідомили про початок співпраці з атакувальним півзахисником Тарасом Гром’яком ("Нива" Теребовля). Також ймовірно зіграють на турнірі ще два потенційних новачка команди – оборонець Юрій Соколовський ("Агронива" Заводське) та півзахисник Роман Кухарський, котрий останнім часом на Україні був без команди, а свого часу захищав кольори ФК "Тернопіль" і тернопільської "Ниви".

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook