Про нас
увійти

Сергій Єфремов: "6 місце – хороший показник і максимум, що можна було досягти "Трьом валетам"

категорія: Футбол | дата: 31 01 2020
Сергій Єфремов: "6 місце – хороший показник і максимум, що можна було досягти "Трьом валетам"

Асоціація футболу Тернопільщини продовжує підбивати підсумки футбольного сезону 2019 року. На черзі НФК "Три валети" з Кременця, який зайняв 6 місце в першій лізі. До розмови ми запросили президента народного футбольного клубу Сергія Миколайовича Єфремова.

– Пане Сергію, оцініть виступ команди з Кременця у чемпіонаті Тернопільської області 2019 року?

– За нашими мірками "Три валети" вдало виступили в сезоні-2019. 6 місце – хороший показник і максимум, що можна було досягти, адже вище нас об’єктивно сильні команди з хорошим фінансуванням. За вище місце зачепитися не могли, все, що можливо, ми зробили.

– Розкажіть про гравців свої команди з акцентом на виконавцях, які показали себе з кращої сторони?

– У нас 90 відсотків футболістів є вихованцями кременецького футболу, які грали здебільшого в районному чемпіонаті. Через наше фінансування ми не можемо запросити велику кількість гравців зі сторони. Кожен із футболістів "Трьох валетів" у міру своїх сил та можливостей намагався на футбольному полі показати свої кращі якості. Хоча через певні обставини на жоден матч не вдалося зібрати найсильніший склад, адже команда в нас аматорська, одні футболісти їздили на заробітки, інші приїжджали. Виділити ж можу найперше Ярослава Єфремова та Василя Турчинського, котрі були нашими лідерами і своїм прикладом підтягували інших партнерів по команді.

– Які матчі НФК "Три валети" були вдалими, а які були проведенні не на належному рівні?

– По-різному складалися для нас матчі упродовж футбольного року, були вдалі, були провальні, однак з прямими конкурентам, які боролися з нами за шосте місце, ми зіграли успішно. Відзначив би наш матч із чемпіоном – заліщицьким "Дністром", якого ми в першому колі перемогли – 2:1. До кращих у сезоні відніс би також поєдинок у другому колі з принциповим суперником – "Арсеналом" з Білокриниці. "Каноніри" в той час були на ходу, здобули кілька перемог поспіль, однак нам вдалося їх зупинити, перемігши на їхньому стадіоні - 3:2. Невдало ж грали з лідерами першої ліги – ФК "Вишнівець" (2:8 і 0:5), "Скала-Айва" (0:6),  бучацькою командою "Вся Україна – Колос" (1:5), яка в другому колі підсилилась кваліфікованими виконавцями.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook