Про нас
увійти

Футбольна "Нива" на межі краху. Клуб – лідер Другої ліги…

категорія: Футбол | дата: 29 11 2019
Футбольна "Нива" на межі краху. Клуб – лідер Другої ліги…

Невже знову?! Тривожні вісті надходять із розташування єдиного професійного клубу Тернопільщини.

За нашою інформацією, теперішні власники "Ниви" у лиці тернопільського бізнесмена Степана Рубая, не мають змоги фінансувати клуб у наступному році. Після першого та другого кола чемпіонату Другої ліги "Нива" лідирує у турнірній таблиці та є головним претендентом на вихід у Першу лігу. Та цього може не статися. У клубі на даний час не зробили жодних офіційних заяв з цього приводу. З наших джерел стало відомо, що найближчим часом керівники "Ниви" планують ряд зустрічей з міським головою Тернополя Сергієм Надалом та новим головою ОДА Ігорем Сопелем щодо фінансової підтримки футбольного клубу. Якщо місцева влада відмовить, то вони всерйоз розглянуть можливість оголосити про припинення діяльності "Ниви".

Нагадаємо, що минулого року "Нива" теж могла знятися зі змагань Другої ліги. Але тоді причиною послужив суддівський скандал у матчі з волочиським "Агробізнесом".

Не так давно "Нива" втрачала професійний статус. У 2015 році клуб припинив існування, виступаючи у Першій лізі, та розпочав свою діяльність у оновленому форматі. Для новоствореної "Ниви" це третій сезон у професіональному футболі. Невже знову?!

sports.te.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook