Про нас
увійти

"Ужгород" – "Нива". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 16 11 2019
"Ужгород" – "Нива". Анонс матчу

Суперником футбольного клубу "Нива" у 21-му турі Другої ліги буде закарпатський "Ужгород". Матч відбудеться на стадіоні "Авангард" в Ужгороді 16 листопада о 14:00.

Для тернополян це буде передостанній матч у 2019-му році та останній — виїзний. В Ужгород команда вирушила завчасно. Тренерський штаб у завтрішньому поєдинку розраховує на послуги 18-ти гравців.

Ужгородці наприкінці року переживають суттєву ігрову кризу. Закарпатський ФК програв останні 5 зустрічей із загальним рахунком 14:0. У попередньому турі, без свого капітана Андріана Пуканича, "Ужгород" розгромно програв аутсайдеру ліги — 4:0.

Щоправда, у цьому сезоні підопічні Василя Варги чотири з п'яти перемог здобули саме на домашній арені — легендарному "Авангарді".

У складі обох команд напередодні матчу немає дискваліфікованих. З приємного, відзначимо змогу взяти участь у матчі капітана "Ниви" Тараса Мороза, який відбув дискваліфікацію.

Уболівальники "Ниви" за перипетіями поєдмминку зможуть спостерігати онлайн у мережі YouTube. Посилання на трансляцію будуть розміщені на офіційному сайті клубу та у соцмережах!

Друга ліга, 21 тур

"Ужгород" – "Нива"

16.11.19, м. Ужгород, 14:00

Арбітр — Олександр Шандор (Львів)

Асистенти арбітра — Ростислав Якимик (Львів), Юрій Суряк (Львів)

Четвертий арбітр — Назар Дьордь (Ужгород)

Спостерігач арбітражу — Юрій Козачук (Вінниця)

Матч першого кола: "Нива" – "Ужгород" 0:0

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook