Про нас
увійти

Фінал Кубка України може бути перенесений з Тернополя в інше місто

категорія: Футбол | дата: 13 11 2019
Фінал Кубка України може бути перенесений з Тернополя в інше місто

На минулому тижні комісія Української асоціації футболу вивчала стан Тернопільського міського стадіону щодо можливого проведення у Файному місті фіналу кубка України.

Представники комісії виокремили кілька недоліків, над якими потрібно попрацювати. А саме відсутність належної кількості місць для VIP-гостей, приміщення для прес-конференцій (очікується приїзд до 100 представників ЗМІ). Але найбільший головний біль, на якому наголосив представник телеканалу "Футбол", який буде транслювати фінальний матч, – відсутність телевізійних вишок.

У 2013 році, коли тернопільська "Нива" здобула путівку до першої ліги чемпіонату України, на вимогу транслятора на стадіоні обладнали кілька телевізійних вишок. Роботи було виконано так званим народним методом, відповідно документів на вишки ніхто не виготовляв. Незадовго їх було зрізано, бо, як повідомило керівництво стадіону, вони знаходилися в аварійному стані. Замість того, щоби провести роботи з усунення недоліків та виготовити документацію, вирішили просто від них позбутися. І ось про вишки знову згадали. Якщо, звичайно, керівництво Тернополя хоче приймати в себе один з найголовніших футбольних матчів 2020 року на теренах України, доведеться виділити не одну сотню тисяч гривень на встановлення вишок.  

– Перед містом та стадіоном поставлено певні завдання. Якщо вони будуть виконані у строк, то фінал кубка України відбудеться в Тернополі, – повідомив спортивний директор ПФЛ України Євген Мороз.

Джерело: "Номер один"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook