Про нас
увійти

"Нива" Тернопіль – "Нива" Вінниця. Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 10 11 2019
"Нива" Тернопіль – "Нива" Вінниця. Анонс матчу

Суперником футбольного клубу "Нива" у 20-му турі Другої ліги буде вінницька "Нива". Матч відбудеться на міському стадіоні у Тернополі 10 листопада о 14:00.

Три матчі залишається до фінішу першої частини сезону і два з них "Нива" проведе вдома. Після поразки на виїзді у Макарові, тернополянам необхідно серйозно налаштуватись, щоб у наступних матчах не допустити втрати очок, адже вся боротьба за найвищі місця ще попереду.

Наш наступний суперник перше коло змагань відверто провалив, здобувши лише одну перемогу. Проте у другому колі підопічні Колінза стабільно поповнюють свій очковий запас. В останніх п'яти турах вінницька "Нива" поступилася лише одного разу. А безпрограшна серія вінничан триває уже три матчі поспіль.

У попередньому турі вінницька команда лише на доданих до основного часу хвилинах упустила перемогу над дублерами "Оболоні-Бровар" — 2:2. Щоправда, вдома "Нива" виглядає переконливіше. А от на виїзді вінничани здобули лише одну перемогу у цьому сезоні.

Тернопільська "Нива" напередодні має одну кадрову втрату. Через перебір жовтих карток не зіграє капітан Тарас Мороз.

Уболівальники "Ниви", які не матимуть змоги відвідати стадіон, за перипетіями поєдинку зможуть спостерігати онлайн у мережі YouTube. Посилання на трансляцію будуть розміщені на офіційному сайті клубу та у соцмережах!

Друга ліга, 20 тур

"Нива" Т – "Нива" В

10.11.19, м. Тернопіль, 14:00

Арбітр — Михайло Райда (Закарпатська обл.)

Асистенти арбітра — Володимир Алавук (Київ), Олег Парасунько (Київ)

Четвертий арбітр — Ігор Садковський (Тернопіль)

Спостерігач арбітражу — Ігор Овчар (Івано-Франківськ)

Матч першого кола: "Нива" В – "Нива" Т 0:1

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook