Про нас
увійти

Теребовлянська "Нива" врятувала нічию в компенсований час

категорія: Футбол | дата: 29 10 2019
Теребовлянська "Нива" врятувала нічию в компенсований час

27 жовтня, теребовлянська "Нива" у 13-му турі аматорського чемпіонату України на домашньому стадіоні зіграла внічию з "Епіцентром" з Дунаївців (Хмельницька область) – 2:2, повідомляє ФФТО.

Рахунок у матчі відкрили наші земляки – на 39-й хвилині відзначився центральний оборонець Владислав Сороцький. Перед самою перервою гості зуміли рахунок зрівняти, при цьому зробили це з пенальті (автор голу – Руслан Івашко). Призначення одинадцятиметрового викликало значне невдоволення з боку теребовлянського штабу, однак арбітр матчу з Івано-Франківська був невблаганним.

У другому таймі на 69-й хвилині гості знову повели в рахунку (відзначився Андрій Беженар). Та все ж теребовлянці знайшли в собі сили і на четвертій компенсованій хвилині теж з пенальті зуміли врятувати очко (точним був центральний півзахисник "Ниви" Богдан Слоневський).

Після 11 зіграних поєдинків у теребовлянської "Ниви" 16 набраних очок (по чотири перемоги і нічиї та три поразки) і команда знаходиться на п’ятому місці, відстаючи від сьогоднішнього суперника "Епіцентра" на одне очко.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook