Про нас
увійти

"Поділля" – "Нива". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 23 10 2019
"Поділля" – "Нива". Анонс матчу

Суперником футбольного клубу "Нива" у 17-му турі Другої ліги буде хмельницьке "Поділля". Матч відбудеться на стадіоні "Поділля" у Хмельницькому 23 жовтня о 15:00.

У гості до хмельницького "Поділля" "Нива" завітає вже не у статусі лідера чемпіонату. Після домашньої невдачі у матчі з "Калушем", на першу сходинку вийшло житомирське "Полісся". "Поділля" наразі посідає четверту позицію, відстаючи від "Ниви" на п'ять очок. Щоправда, у спину тернополянам уже "дихає" рівненський "Верес". Тому чергова втрата очок грозить ще одному падінню вниз.

Хмельничани, які не так давно пережили ігрову кризу, в останніх двох поєдинках переконливо перемагають. Вдома був битий "Ужгород" 3:0, а на виїзді з тим же рахунком — "Оболонь-Бровар-2".

Зазначимо, що у новітній історії "Нива" ще жодного разу не втрачала очок на полі хмельницької команди.

Напередодні матчу суперники мають кадрові втрати. Більш серйозні вони у "Ниви". Через травму до кінця року вибув Ігор Кохман. Досі не може приступити до тренувань у загальній групі Андрій Різник. Також під великим запитанням участь у грі Вадима Хохлова, який травмував спину наприкінці поєдинку з "Калушем". У "Поділля" кадрова втрата пов'язана із дискваліфікацією. Через перебір жовтих карток не зіграє основний гравець Владислав Охрончук.

Уболівальники "Ниви" за перипетіями поєдинку зможуть спостерігати онлайн у мережі YouTube. Посилання на трансляцію будуть розміщені на офіційному сайті клубу та у соцмережах!

Друга ліга, 17 тур

"Поділля" – "Нива"

23.10.19, м. Хмельницький, 15:00

Арбітр — Ярослав Леськів (Львівська обл.)

Асистенти арбітра — Юрій Ковальчук (Львів), Юрій Кравченко (Львів)

Четвертий арбітр — Марина Матковська (Хмельницький)

Спостерігач арбітражу — Вадим Тендера (Київ)

Матч першого кола: "Нива" – "Поділля" 2:2

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook