Про нас
увійти

"Нива" зіграла на виїзді у нульову нічию з житомирським "Поліссям"

категорія: Футбол | дата: 14 10 2019
"Нива" зіграла на виїзді у нульову нічию з житомирським "Поліссям"

13 жовтня футбольний клуб "Нива" Тернопіль у 15-му турі чемпіонату Другої ліги у виїзному поєдинку зіграв у нульову нічию з житомирським "Поліссям".

Кадрові втрати напередодні виїзної гри у Житомирі змусили тренерський штаб Василя Малика вносити серйозні корективи у стартовий склад та дещо перебудувати ігрову модель.

Героєм першого тайму для "Ниви" безумовно став голкіпер Максим Механів, який щонайменше три рази рятував ворота від пропущеного м'яча. Житомиряни з перших хвилин активно йшли вперед і регулярно "обстрілювали" ворота Механіва з різних дистанцій.

Найбільш реальну нагоду відкрити рахунок у першому таймі гравці "Полісся" втратили у середині тайму. Після помилки оборонців "Ниви" гравець суперників виходив сам-на-сам з голкіпером. Проте Механів зблизився з опонентом та не дозволив тому переграти себе, відбивши м'яч у падінні ногою.

Зазначимо, що тернополяни теж могли відкрити рахунок ще до перерви. Після подачі з кутового на дальній стійці пробивав по воротах Тарас Мороз. Проте на шляху м'яча став захисник "Полісся".

У другому таймі малюнок гри змінився. Господарі більше володіли м'ячем, але Механіву не так часто доводилося вступати у гру. Натоміть гостріше попереду діяли гравці "Ниви", які могли виривати перемогу наприкінці зустрічі. Зокрема хорошу нагоду не використав Кисленко, який пробивав у падінні. Згодом Малащук пробив вище, перебуваючи у близькій відстані від воріт.

Мабуть, найбільш реальну нагоду на взяття воріт тернополяни не використали наприкінці зустрічі. Проців виконав рейд до штрафного майданчика "Полісся" і завдавав удару з близької відстані. Проте голкіпер житомирян Мозіль не дозволив себе переграти.

Нічия 0:0 означає, що "Ниві" вдалося зберегти перевагу над "Поліссям" у два очки та зберегти, щонайменше до наступного туру, місце на вершині турнірної таблиці.

Друга ліга, 15 тур                

13 жовтня 2019, Житомир

"Полісся" – "Нива" 0:0

"Полісся": Мозіль, Бринько (Корохов 82), Швець, Притиковський, Власюк, Боровець, Чернецький, Семчук (Галенков 63), Задерецький (Даудов 60 (Мосіюк 88), Терзі (Тимошенко 75), Галенко

"Нива": Механів, Демчук, Даценко (Хруставка 54), Хохлов, Мороз, Скакун, Кисленко, Волохатий (Бідний 86), Проців (Ілюк 90+1), Гатала (Малащук 52), Різник (Дедух 46)

Попередження: Скакун (64), Стахів (90+3, з лави запасних)

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook