Про нас
увійти

Тернопільська "Нива" здобуває перемогу над "Буковиною" на останніх секундах матчу

категорія: Футбол | дата: 10 10 2019
Тернопільська "Нива" здобуває перемогу над "Буковиною" на останніх секундах матчу

9 жовтня футбольний клуб "Нива" Тернопіль у 14-му турі чемпіонату Другої ліги у домашньому поєдинку обіграла чернівецьку "Буковину" 2:1.

Матчі між "Нивою" та "Буковиною" у всі часи вирізнялися неабиякою принциповістю. На став вийнятком і звідний матч. Під час якого арбітр "нагородив" гравців обох команд 10-ма жовтими та двома червоними картками. А інтригу, традиційно, "Нива" зберігала до останніх хвилин.

У порівнянні з програшним матчем "Діназу", Василь Малик у стартовому складі зробив дві заміни. Справа у обороні Хруставку замінив Даценко. А замість Гатали з перших хвилин вийшов Волохатий.

Стартові хвилини матчу для господарів видалися дещо нервовими. А на 17-ій хвилині оборона "Ниви" не розібралась, здавалось, у простій ситуації і Мунтян гарматним ударом відправив м'яч під поперечину. Згодом гості могли навіть подвоїти рахунок. Нападник Палагнюк вирвався на побачення з Механівим, але не влучив у ворота.

"Нива" відповіла моментами у Проціва та Кисленка. А згодом "Буковина" на кілька хвилин опинилася у меншості. За фол останньої надії арбітр вилучив Сантрапинських. Проте, після консультації із лайнсменом, головний арбітр своє рішення скасував. Як виявилося, червоні картки він приберіг на тайм другий.

До свистка на перерву тернополянам все ж вдалося зрівняти рахунок. Кисленка не за правилами зупинили у штрафній площі, а пенальті бездоганно реалізував Герт.

У другому таймі перевага "Ниви" була більш відчутною. Але ускладнив завдання  Ігор Кохман, який на 60-ій хвилині покинув поле, отримавши другу жовту картку. Склади вирівнялися за п'ятнадцять хвилин по тому. Мунтян грубо пішов у підкат проти Герта за що теж отримав друге попередження.

Розв'язка матчу настала на останній хвилині основного часу. Активний Герт виконав навісну передачу за спини захисникам "Буковини", а Кисленко головою розстріляв ворота гостей, принісши команді важливі три очки.

Друга ліга, 14 тур                

9 жовтня 2019, Тернопіль

Голи: Герт (45+2 пен.), Кисленко (90) — Мунтян (17)

"Нива": Механів, Герт (Ілюк 90), Мороз, Демчук, Даценко, Хохлов, Кохман, Скакун (Бідний 86), Кисленко, Волохатий (Гатала 64), Проців (Малащук 78)

"Буковина": Чопко, Азаренко, Раулюк, Понєдєльнік, Сантрапинських, Гакман (Ходаковський 69), Шишигін, Іванченко, Полянський, Палагнюк, Мунтян

Попередження: Палагнюк (4), Демчук (23), Сантрапинських (28), Скакун (32), Мунтян (41), Понєдєльнік (71), Даценко (76), Раулюк (83), Хохлов (90+2), Мороз (90+4)

Вилучення: Кохман (60, друга жовта), Мунтян (74, друга жовта)

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook