Про нас
увійти

Тернопільські команди на двох здобули одне очко в аматорському чемпіонаті України

категорія: Футбол | дата: 02 10 2019
Тернопільські команди на двох здобули одне очко в аматорському чемпіонаті України

Одне очко на дві команди здобули, 29 вересня, команди з Тернопільщини в аматорському чемпіонаті України. При чому, обидва представника нашої області – теребовлянська "Нива" та  великогаївський "Агрон" свої матчі проводили на домашніх аренах, повідомляє ФФТО.

Теребовлянська "Нива" у рамках 9-го туру за присутності 500 глядачів поступилася "Світанку-Агросвіт" з Вінниччини – 0:1. Єдиний гол гості забили на 84-й хвилині після флангової подачі. В штрафному майданчику "Ниви" було велике скупчення гравців, м’яч відскочив до гравця суперника Вадима Чернеги, котрий кількома хвилинами раніше вийшов на заміну, і той з 10-ти метрів влучно пробив, принісши своїй команді перемогу.

"Нива" у звітному матчі виступала в такому складі: Ольховий, Шаповал, В. Сороцький (Кренько, 63), В. Кузів, Голованьов (Штаненко, 85), Олексієнко, Слоневський, Р. Кузів (Бегашов, 73), О. Никеруй-к (Богак, 46), Гром’як, Г. Баранець (Б. Баранець,75).

Великогаївський "Агрон" у перенесеному матчі 4-го туру за присутності 400 глядачів зіграв внічию з "Карпатами-Енергетик" з Галича (Івано-Франківська область) – 1:1. Гості у першому таймі відкрили рахунок після не зовсім впевнених дій капітан "Агрона" Андрія Пастеранка та голкіпера Івана Рогаля.Гол за "Карпати" на 24-й хвилині забив Назар Воробчак (0:1). У другому таймі на 54-й хвилині Руслан Луцик зрівняв рахунок, реалізувавши вихід віч-на-віч (1:1). А на 57-й хвилині наші земляки мали шанс вийти вперед, коли за поштовх у спину Назара Процика отримали право на пробиття пенальті. З "точки" взявся пробивати досвідчений Віктор Ковалик, однак переграти не менш досвідченого екс-голкіпера теребовлянської "Ниви" Миколу Плетеницького не зумів. Воротар "Карпат" "намертво" забрав м’яча до рук. У час що залишався футболісти "Агрона" мали більше моментів, щоб вирвати перемогу, найкращий шанс мав той ж Віктор Ковалик, однак більше голів у цьому надзвичайно цікавому поєдинку глядачі не побачили.

"Агрон" у звітному матчі виступав у такому склад: Рогаль, Пастернак, Лівіцький, Семенець, Ковалик, Лук’янов (Вонс 63), Білик, Процик, Червонецький, Луцик, Дімітрієв (Коник, 63).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook