Про нас
увійти

Колиндянська "Нічлава" здобувала Суперкубок Чортківського району

категорія: Футбол | дата: 27 09 2019
Колиндянська "Нічлава" здобувала Суперкубок Чортківського району

Матч за суперкубок району вийшов далеким за інтригою від кубкового фінального протистояння, де місяць по тому зійшлися у двобої ці ж суперники – тепер уже новоспечений чемпіон і володар кубка району – "Нічлава" з Колиндян та фіналіст кубка нагірянський "Арсенал". Тоді на зеленому газоні головної спортивної арени Чортківщини точилася до останньої хвилини практично рівна гра. А у звітному матчі вийшло так, що останні нічого не могли протиставити своєму супернику, який виглядав значно краще у всіх компонентах футболу. Тому 7:0 – рахунок по грі, повідомляє chortkiv.city.

Проте близько двісті глядачів, що прийшли цього доволі прохолодного вересневого святкового дня, попри град голів  хотіли побачити і гостре суперництво на футбольному полі, якого так і не вийшло. Як відомо, команда грає так, як їй дозволяє суперник.

Тож, вітаємо команду з Колиндян зі здобуттям чергового футбольного трофею – здобуттям суперкубка Чортківського району та підкоренням треблу, тобто виграшу усіх трьох головних турнірів в сезоні – здобуттям чемпіонства, кубка та суперкубка.

Минулоріч колиндянці стали чемпіонами та здобули кубок району, а ось суперкубок їм з першої спроби не підкорився.

Розіграшем суперкубка футбольний сезон на Чортківщині не завершується, адже уже завтра, у неділю, 22 вересня, стартує традиційний кубок осені за участю кращих команд району. Тож свято футболу для чисельних уболівальників найбільш популярної у світі гри триває.  

"Нічлава" Колиндяни – "Арсенал" Нагірянка – 7:0 (3:0)

21 вересня. Чортків, стадіон "Харчовик". 200 глядачів

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook