Про нас
увійти

"Нива" завершила перше коло чемпіонату Другої ліги на вершині турнірної таблиці

категорія: Футбол | дата: 24 09 2019
"Нива" завершила перше коло чемпіонату Другої ліги на вершині турнірної таблиці

У 11-му турі чемпіонату Другої ліги тернопільська "Нива" на виїзді обіграла "Оболонь-Бровар-2" з рахунком 2:1, повідомляє 20 хвилин.

Матч відбувся 22 вересня у Бучі.

Гравці "Ниви" відкрили рахунок на 75-ій хвилині матчу. Центральний захисник Вадим Хохлов вдало підключився до атаки і з другої спроби переграв воротаря господарів. А за декілька хвилин подвоїв перевагу тернополян півзахисник Роман Волохатий, який замкнув головою фланговий навіс партнера.

До слова, "Оболонь-2" наприкінці зустрічі забила такзваний "гол престижу". Ударом із пенальті відзначився кращий бомбардир "пивоварів" Валерій Степаненко. Підсумковий рахунок зустрічі – 2:1 на користь гостей з Тернополя.

- Завжди приємно перемагати, але ця перемога далася нам нелегко, - каже головний тренер "Ниви" Василь Малик. – Останнім часом у нас дуже щільний графік матчів – фактично кожні чотири дні. Це неабияк впливає на фізичний стан футболістів. Знову ж таки нам бракувало свіжості.

Опонент Василя Малика Олег Мазуренко після матчу скаржився на невезіння.

- Гра сьогодні була абсолютно рівною, - каже він. – На полі не було видно, хто лідер чемпіонату, а хто йде внизу турнірної таблиці. Нам не пощастило здобути очки. Знову ж таки пропустили після стандарту. Будемо рухатися далі, терпіти та навчати нашу молодь.

Завдяки перемозі на Київщині, тернополяни залишили за собою першу щаблину у турнірній таблиці.

До слова, наступний тур у чемпіонаті Другої ліги тернопільська "Нива" пропустить через непарну кількість команд. А найближчий матч тернополяни проведуть вдома 5 жовтня проти вишгородського "Діназу". Початок зустрічі на міському стадіоні о 16:00.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook