Про нас
увійти

"Нива" – "Ужгород". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 18 09 2019
"Нива" – "Ужгород". Анонс матчу

Суперником футбольного клубу "Нива" у десятому турі Другої ліги буде закарпатський "Ужгород". Матч відбудеться на міському стадіоні у Тернополі 18 вересня о 18:00.

У передостанньому матчі першого кола "Нива" протистоятиме абсолютному дебютанту професіонального футболу. Влітку "Ужгород" розпочав шлях у Другій лізі. Стартували закарпатці із впевненої виїзної перемоги у Чернівцях (1:3), але згодом продемонстрували тривалу безвиграшну серію. Проте уже два тури поспіль команда Василя Варги здобуває максимальний результат, обігравши на власному полі представників Київщини — "Чайку" (2:1) та "Оболонь-Бровар-2" (3:1). Зазначимо, що "Ужгород" ще зіграє перенесений матч із вінницькою "Нивою", що відбудеться 25 вересня.

Особливу увагу у складі суперника, звісно, привертає екс-футболіст збірної України та донецького "Шахтаря" Андріан Пуканич. У свої 36 років півзахисник є справжнім лідером "Ужгорода", відзначившись уже трьома голами у цьому сезоні.

Напередодні матчу у складі обох команд є втрати, пов'язані із перебором жовтих карток. "Ниві" у домашній грі не допоможе центральний захисник Вадим Хохлов. А в "Ужгорода" не зіграє гренадер-нападник Артем Корольчук. З приємного відзначимо повернення у гру Ігоря Кохмана, який матч у Вінниці пропустив через ті ж причини.

Уболівальники "Ниви", які не зможуть потрапити на стадіон, за перипетіями поєдинку зможуть спостерігати онлайн у мережі YouTube. Посилання на трансляцію будуть розміщені на офіційному сайті клубу та у соцмережах!

Друга ліга, 10 тур

"Нива" – "Ужгород"

18.09.19, м. Тернопіль, 18:00

Арбітр — Ярослав Леськів (Львівська обл.)

Асистенти арбітра — Юрій Кравченко (Львів), Юрій Ковальчук (Львів)

Четвертий арбітр — Олег Когут (Тернопіль)

Спостерігач арбітражу — Юрій Козачук (Вінниця)

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook