Про нас
увійти

"Агрон-ОТГ" програв у чемпіонаті області вперше за два роки!

категорія: Футбол | дата: 07 09 2019
"Агрон-ОТГ" програв у чемпіонаті області вперше за два роки!

Більше двох років не знав гіркоти поразки великогаївський "Агрон-ОТГ". І ось, найдовша за останні роки серія перервалася, 4 вересня, в матчі першого туру фінального етапу вищої ліги чемпіонату Тернопільської області. Кривдником "Агрона" став підволочиський "Збруч-Агробізнес", котрий святкував мінімальну виїзну перемогу – 1:0, повідомляє ФФТО.

Господарі почали дуже впевнено, натомість гості з Підволочиська грали майже без м'яча. З боку великогаївської команди були гострі моменти, небезпечні простріли, захисники "Збруча" відбивалися з останніх сил і сейви демонстрував воротар гостей Сергій Чиж. А після порушення правил оборонцем гостей Павлом Данилюком на Тарасу Червонцькому, арбітр призначив пенальті. Штатний пенальтист "Агрона" Ігор Вонс з "точки" не зумів відкрити рахунок. Чудовий сейв за голкіпером "Збруча" Сергієм Чижем. Після цього гра на деякий час вирівнялася, хоча команда з Підволочиська не мала багато моментів, лише Андрій Капелян смачно пробив, але прямо в руки голкіперу Івану Рогалю.

І другий тайм господарі почали краще, але гості швидко вирівняли гру, могли забивати Гайковий та Познанський. Були моменти і в "Агрона", однак Сергій Чиж цього вечора помилок не допускав. А долю матчу вирішила груба помилка воротаря "Агрона" Івана Рогаля. Після передачі Ігоря Копцюха та невпевнених дій кіпера, м’яч в останнього обікрав Дмитро Познанський і закотив його в порожні ворота (0:1). У час, що залишився до завершення матчу господарі кинули всі сили вперед, в одній атаці м’яч потрапив у поперечину і штангу, далі був черговий сейв від Сергія Чижа. Потім і команда з Підволочиська провела гостру контратаку, могла рахунок подвоїти, а в кінці матчу знову надійно зіграли захисники і воротар "Збруча", тим самим допомогли своїй команді здобути важливу перемогу.

Отож, боротьба в турнірній таблиці загострилася. Тепер до трьох очок скоротилося відставання від "Агрона" теребовлянської "Ниви", натомість "Збруч" порівнявся з очками з заводською "Агронивою". А це означає, що фініш сезону буде надзвичайно цікавим та драматичним…

***

"Агрон-ОТГ" (В. Гаї) – "Збруч-Агробізнес" (Підволочиськ) – 0:1 (0:0)

4 вересня. В. Гаї. Сільський стадіон. 200 гл. +20 град.

Арбітр – Іван Мандзюк (Зборів), асистенти – Олег Мімнонов (Тернопіль), Михайло Брик (Чортків).

Спостерігач арбітражу: Володимир Садковський (Теребовля).

"Агрон": Рогаль, Пастернак-к, Лівіцький, Скобляк (Ковалик, 70), Семенець, Кривобедрий (Коник, 70), Білик, Вонс (Гурін, 75), Ковалевський (Луцик, 56), Червонецький, Дімітрієв (Процик, 56).

"Збруч-Агробізнес": Чиж, Шум-к, Данилюк, Приян, Дубчак, Коза (Копцюх, 65), Капелян, Миронюк, Чиряк (Онищук, 61), Гайковий (Вовк, 79), Познанський.

Гол: Дмитро Познанський (88).

На 13-й хвилині Ігор Вонс ("Агрон-ОТГ") не реалізував пенальті.

Попереджені: В. Білик (49), Ю. Дімітрієв (54), А. Пастернак (55), О. Кубик (88), Є. Андрушків (88), Д. Коник (90), Т. Червонецький (90+4).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook