Про нас
увійти

"Дністер" здобув важливу перемогу над ФК "Вишнівець"

категорія: Футбол | дата: 27 08 2019
"Дністер" здобув важливу перемогу над ФК "Вишнівець"

Центральний поєдинок 15-го туру першої ліги чемпіонату Тернопільської області відбувся у Вишнівцях, де зустрічалися перша і друга команди турнірної таблиці – місцевий ФК "Вишнівець" та заліщицький "Дністер". Драматичний поєдинок з багатьма голами та чималою кількістю жовтих карток і навіть одним вилученням завершився перемогою заліщан – 3:2, повідомляє ФФТО.

Перебіг подій у першому таймі не передвіщав жодних неприємності для господарів поля. У середині тайму лідер нападу ФК "Вишнівець" Дмитро Галадей з інтервалом у дві хвилини зумів відзначитися двічі. При чому голи забивалися в схожій манері. Під час контратак вишнівецької команди провалювалися центральні оборонці гостей – Андрій Когут та Андрій Іщик (перейшли до "Дністра" з ФК "Копичинці") і Галадей майстерно скористався своїми нагодами, продавивши у властиво йому стилі захисників суперника (1:0, 2:0). Під завісу першого тайму гол у роздягальню вдалося забити заліщанам. Господарі порушили правила на нападнику "Дністра" Владиславу Токарчуку і майстер стандартів Михайло Рябий зі штрафного був точним (2:1).

У перерві тренер гостей Євген Радкевич зробив певні тактичні перестановки і вони, як виявилося згодом, принесли результат. З перших хвилин другого тайму футболісти "Дністра" перехопили ініціативу і вже на 59-й хвилині зуміли рахунок зрівняти. Форвард гостей Владислав Токарчук віддав м’яча в розріз на правого півзахисника Андрія Пилип’юка і той на швидкості увійшов до штрафного майданчика та влучно пробив у дальній кут (2:2). Далі вже гравці ФК "Вишнівець" більше атакували, намагаючись на домашньому стадіоні вирвати перемогу, але надійно зіграв у двох гольових епізодах голкіпер "Дністра" Іван Мельник (в одному випадку – після штрафного, в іншому – після удару головою Галадея). А на 74-й хвилин гості зуміли провести разючу атаку котра стала результативною. Токарчук отримав передачу з центра поля, пройшовши кілька метрів вперед, віддав м’яча на правий край Пилип’юку, той зробив простріл і дальню стійку замкнув Дмитро Імангулов (3:2).

Отож, здобувши перемогу 3:2 "Дністер" зрівнявся за очками з ФК "Вишнівець", в обох команд тепер по 37 залікових пунктів і в турнірній таблиці двовладдя. Вишнівецька команда за рахунок кращої різниці забитих і пропущений м’ячів знаходить на сьогодні на вершині таблиці.

ФК "Вишнівець" – "Дністер" (Заліщики) – 2:3 (2:1)

25 серпня. Вишнівець. СК "Вишнівець". 400 гл. +27 град.

Арбітр – Іван Мандзюк (Зборів), асистенти – Вадим Трач (Тернопіль), Віталій Сердюк (В. Глибочок).

Спостерігач арбітражу: Михайло Русанюк (Тернопіль).

ФК "Вишнівець": Горліцький, Щербатюк-к, Сайчук, Бондарук, Кантицький (Антосюк, 46), Міськов (Хабаров, 65), Корзун, Понєдєльнік (Драганчук, 82), Томич, М. Когут (Вітерук, 71), Галадей.

"Дністер": Мельник, Гондз, А. Когут, Левицький-к, Іщик, Пилип’юк, Рябий, Гусляк (Дикун, 90), Глуховатий (Голодрига, 21), Імангулов, Владислав Токарчук (Довгунь, 90).

Голи: Дмитро Галадей (24, 26), Михайло Рябий (45+1), Андрій Пилип’юк (59), Дмитро Імангулов (74). 

Попереджені: Д. Галадей (14), О. Томич (15), Р. Клак (17), В. Сайчук (31), А. Іщик (36), В. Міськов (38), М. Корзун (39), А. Когут (51), О. Понєдєльнік (80), В. Токарчук (83), Р. Голодрига (90+4), Н. Бондарук (90+4), В. Довгун (90+5).

Вилучений: В. Сайчук (76, друге попередження).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook