Про нас
увійти

"Калуш" – "Нива". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 24 08 2019
"Калуш" – "Нива". Анонс матчу

Суперником футбольного клубу "Нива" у п'ятому турі Другої ліги буде ФК "Калуш". Матч відбудеться на стадіоні "Хімік" у Калуші 24 серпня о 17:00.

У серпні клуби Другої ліги ПФЛ мають повне право відчути графік англійської Прем'єр-ліги. Ще не вщухли емоції від кубкових матчів, що відбулися на тижні, а попереду уже новий тур у чемпіонаті.

Навідміну від "Ниви", "Калуш" подолав перший попередній етап Кубка України, обігравши вдома дебютанта професіональних змагань "ВПК-Агро" 1:0. У наступному етапі калушани поміряються силами із закарпатським "Минаєм", який у минулому сезоні став переможцем Групи А Другої ліги.

"Калуш" сміливо можна назвати, мабуть, найнезручнішим суперником "Ниви" в останньому сезоні. Усі три матчі проти "червоно-чорних" завершувалися поразками тернополяни. При цьому суперники перемагали неодмінно із різницею у один забитий гол. Але новий сезон, а отже — нова сторінка у історії протистоянь обох клубів. Зазначимо, що "Нива" та "Калуш" зустрічалися у рамках передсезонних зборів у Бережанах і перемогу отримали тернополяни 3:0.

Наразі у чемпіонаті "Нива" випереджає "Калуш" лише на одне очко. Тож матч обіцяє бути інтригуючим і у світлі боротьби за лідерство у чемпіонаті.

"Калуш" напередодні поєдинку із "Нивою" отримав підсилення в обличчі півзахисника "Карпат" Андрія Ременюка, який перейшов на правах оренди.

До складу "Ниви" поступово починають повертатися травмовані гравці. Остап Ілюк повернувся у загальну групу після хвороби. Також повноцінно готувався до поєдинку Ігор Гатала, який цілком ймовірно зможе дебютувати у новому сезоні. Нагадаємо, що через травму під час чемпіонату Європи серед студентів та проведену операцію на руці, основний півзахисник "Ниви" пропустив стартові матчі.

Уболівальники "Ниви" за перипетіями поєдинку у Калуші зможуть спостерігати онлайн у мережі YouTube. Посилання на трансляцію будуть розміщені на офіційному сайті клубу та у соцмережах!

Друга ліга, 5 тур

"Калуш" – "Нива"

24.08.19, м. Калуш, 17:00

Арбітр — Артем Михайлюк (Київ)

Асистенти арбітра — Дмитро Ступак (Київська обл.), Володимир Бамбурак (Чернівці)

Четвертий арбітр — Іван Салаш (Івано-Франківськ)

Спостерігач арбітражу — Віктор Денисюк (Київська обл.)

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook