Про нас
увійти

"Поділля" з Васильківців впевнено переграло ФК "Скалат-ОТГ"

категорія: Футбол | дата: 14 08 2019
"Поділля" з Васильківців впевнено переграло  ФК "Скалат-ОТГ"

11 серпня, у матчі 13-го туру один з лідерів другої обласної ліги "Поділля" з Васильківців (Гусятинський район) на класі переміг молоду команду зі Скалата (Підволочиський район) – 4:1, повідомляє ФФТО.

Господарі зі стартовим свистком взяли м’яча під свій контроль, однак гола глядачам довелося чекати майже пів тайму. Застосовуючи активний пресинг, на 24-й хвилині Ігор Козелко віддав передачу зі своєї половини поля в центр на Ігоря Бадла і той пройшовши до штрафного майданчика суперника з лівої ноги поцілив у дальній правий від голкіпера кут воріт (1:0). Гості не змогли витримати натиск "подолян" і вже на 28-й хвилині після декількох спроб навішувань у штрафний майданчик, на добиванні зіграв Володимир Гриб і метрів з 23-ох поцілив у кут воріт гостей (2:0). На 35-й хвилині Андрій Баліцький вриваючись в штрафний майданчик гостей під натиском захисту був збитий і суддя призначив пенальті. Ігор Бадло з "точки" пробив по центру і влучив у поперечину. Гра і далі продовжувалася з перевагою господарів, але до перерви голів більше не було.

Розпочавши другий тайм господарі знову взяли контроль та гру в свої ноги і активно почали наступ. Уже на 49-й хвилині Іван Цимбалістий увійшовши в штрафний майданчик, був збитий гравцем оборони ФК "Скалат-ОТГ" і арбітр справедливо вдруге за матч призначив одинадцятиметровий. На цей раз до м’яча підійшов нападник "Поділля" Андрій Баліцький  і сильним ударом поцілив у лівий від воротаря кут (3:0). Гості розіграли м’яча з центру поля, моментально його втратили. Пройшла флангова передача на Андрія Баліцького, котрий у дотик  ударом з 16-ти метрів відправив м’яча під перекладину (4:0). Далі гра стала більш спокійною та контрольованою господарями. Лишень під кінець матчу гості із подачі кутового забили гол престижу. Андрій Шевчишин переправив м’яча у ствір воріт, той від перекладини потрапив у сітку (4:1). Розігравши м’яча, пролунав фінальний свисток арбітра. Отож, матч завершився з рахунком 4:1 на користь "Поділля". Незважаючи на чотири пропущених м’яча, варто відзначити дуже хорошу гру воротаря гостей Юрія Чуби, котрий неймовірними діями та видовищними сейвами врятував свою команду в ще як мінімум чотирьох дуже гострих моментах.

"Поділля" (Васильківці) – ФК "Скалат-ОТГ" – 4:1 (2:0)

11 серпня. Гусятин. Стадіон "Збруч". 200 гл. +25 град.

Арбітр – Ігор Брик (Чортків), асистенти – Тарас Андрущак (Тернопіль), Артем Карапетян (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Василь Заторський (Тернопіль).

"Поділля": Зянько, Пушкаренко-к, Іванців, Шмигановський (Гуменюк, 62), Муравський (Данилевич, 62), Козелко, Бадло (Петраш, 53), Гриб, Цимбалістий, Сиротюк, Баліцький (Прокопчук, 78).

ФК "Скалат-ОТГ": Чуба-к, Котис, Заблоцький, Шевчишин, Р. Хоменко, Масний (Бабій, 63), Крупа (Оійник, 29), Колісник (Дунда, 29), Смолко (Скуба, 66), Корнєєв, Дем’янчук (Борис, 19).

Голи: Ігор Бадло (24), Володимир Гриб (28), Андрій Баліцький (49, з пен., 51), Андрій Шевчишин (90+1).

На 35-й хвилині Ігор Бадло не реалізував пенальті.

Попереджений: Я. Заблоцький (49).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook