Про нас
увійти

"Агрон-ОТГ" та ФК "Ковель-Волинь" розійшлися миром

категорія: Футбол | дата: 14 08 2019
"Агрон-ОТГ" та ФК "Ковель-Волинь" розійшлися миром

11 серпня, у 2-му турі аматорського чемпіонату України великогаївський "Агрон-ОТГ" та домашньому стадіоні зіграв унічию з ФК "Ковель-Волинь" – 1:1, повідомляє ФФТО.

Обидва голи були забиті в другому таймі. Спершу гості майстерно розіграли трьоходівку (0:1), а незадовго гол-красень ударом метрів з 35-ти забив Тарас Червонецький. Один з лідерів "Агрона" обіграв одного опікуна, на замаху перед іншим гравцем гостей показав, що віддаватиме передачу, натомість наважився на дальній удар і вразив дальню від голкіпера ФК "Ковель-Волинь" "шістку". Кіпер лише супроводжував м’яча поглядом (1:1).

До слова, у той момент в складі великогаївської команди сталися певні тактичні зміни. Саме Червонецький після заміни Ігоря Вонса (з лавки запасних вийшов Ян Ковалевський) став грати центрального атакувального півзахисника, і тактика наставника "Агрона" Романа Курдупеля спрацювала.

"Агрон-ОТГ" у звітному матчі виступав у такому складі: Мазур, Лівіцький, Пастернак-к, Ковалик, Коник, Кривобедрий, Білик, Вонс (Ковалевський), Червонецький, Луцик (Дімітрієв), Процик.

Нагадаємо, вчора, 10 серпня, інший представник Тернопільщини в цьому турнірі з таким ж рахунком зіграв у гостях з "Епіцентром" (Дунаївці, Хмельницька область).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook