Про нас
увійти

"Галичина" провела плідну підготовку до другого кола

категорія: Футбол | дата: 03 08 2019
"Галичина" провела плідну підготовку до другого кола

Один з лідерів другої ліги чемпіонату Тернопільської області 2019 року – "Галичина" (Мушкатівка-Слобідка) найбільш плідно готувалася до другого кола. У короткій перерві між колами команда з Борщівщини встигла провести одразу чотири спаринги, повідомляє ФФТО.

31 липня "Галичина" зіграла останній спаринг з середняком першої ліги – командою "Вся Україна - Колос" і поcтупилася супернику – 1:3 (Дмитро Завойський, з пенальті). А до цього, колектив з Борщівщини переміг лідера першої обласної ліги – заліщицький "Дністер" (28 липня) на його полі – 1:3 (Володимир Городинський – Ярослав Козар, Роман Скочеляс, Сергій Марчук) і учасника чемпіонату Борщівського району ФК "Горошова" (14 липня) – 12:2 (Іван Плосконіс-4, Дмитро Завойський-2, Олег Лис-2, Михайло Білоросюк-2, Сергій Марчук, Віталій Михальчук) та зіграв внічию 21 липня зі ще одним представником першої ліги – "Скалою-Айва" (Скала-Подільська) – 1:1 (Ярослав Козар).

На друге коло "Галичина" дозаявила трьох футболістів. Це – 30-річний півзахисник Віталій Михайльчук із заводської "Агрониви", 29-річний нападник Роман Скочеляс з "Скали-Айва" та 19-річний Максим Чіп з теребовлянської "Ниви"

Цієї неділі, 4 серпня, "Галичина" в першому поєдинку другого кола в Борщові на стадіоні "Цукровик" прийматиме лідера другої ліги – "Медобори" із Зеленого (Гусятинський район). 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook