Про нас
увійти

"Діназ" – "Нива". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 03 08 2019
"Діназ" – "Нива". Анонс матчу

Суперником футбольного клубу "Нива" у 2-му турі Другої ліги буде вишгородський "Діназ". Матч відбудеться на стадіоні "Діназ" у Демидові 3 серпня о 17:00.

Новий сезон у Другій лізі "Нива" офіційно розпочне виїзним матчем проти дебютанта професійних змагань. Вишгородський "Діназ" домашні матчі проводить на затишному та компактному стадіоні у селі Демидів неподалік Києва.

Суперники сезон розпочали ще минулого тижня також домашнім матчем проти земляків зі столичної "Оболоні-Бровар-2". Щоправда, дебют у професійному футболі "Діназу" не вдався. Вишгородці поступилися з мінімальним рахунком 0:1, пропустивши з пенальті на початку другого тайму.

Тернополяни напередодні мають доволі відчутні кадрові втрати. До травмованого Литовченка додалися Дедух та Гатала. Також відкладається старт сезону для капітана "Ниви" Тараса Мороза. Проте у нього навпаки — клопоти приємні. Тарас готується до весілля, яке відбудеться наступного дня після матчу. Тож команда матиме й додаткову мотивацію привітати свого капітана хорошим результатом.

Зазначимо, що дебютувати у складі "Ниви" у цьому матчі можуть одразу п'ять гравців, які поповнили склад команди у міжсезоння.  

На поєдинок тернополяни вирушили завчасно, оселившись у Бучі, що розташована за 26 кілометрів від Демидова.  

Уболівальники "Ниви" за перипетіями матчу зможуть спостерігати онлайн у мережі YouTube. Посилання на трансляцію будуть розміщені на офіційному сайті клубу та у соцмережах!

Друга ліга, тур 2

"Діназ" – "Нива"

3.08.19, с. Демидів, 17:00

Арбітр — Вадим Подригуля (Львів)

Асистенти арбітра — Володимир Онищук (Житомир), Богдан Морозюк (Івано-Франківськ)

Четвертий арбітр — Сергій Дубиківський (Київська обл.)

Спостерігач арбітражу — Едуард Валенко (Львів)

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook