Про нас
увійти

У чортківському дербі переміг "Кристал"

категорія: Футбол | дата: 01 08 2019
У чортківському дербі переміг "Кристал"

31 липня у матчі 11-го туру вищої ліги чемпіонату Тернопільської області в чортківському дербі між заводською "Агронивою" та чортківським "Кристалом", несподівано впевнену перемогу здобула команда з районного центру – 6:2, повідомляє ФФТО.

Вже перша атака гостей стала результативною. На підступах до воріт рукою зіграв заводчанин Тарас Дурай. Футболісти "Кристала" отримали право на штрафний. З не зовсім складним ударом зі стандарту не справився голкіпер "Агрониви" Денис Хвалицький, відбив м’яча перед собою і бразилець Барбоза з близької відстані переправив його у ворота (0:1).

Незадовго центральний оборонець Олег Тракало і голкіпер не порозумілися хто має йти на м’яча і той самий Барбоза закотив смугастого в порожні ворота (0:2).

Щойно розпочався другий тайм, як оборонці "Агрониви" у центрі штрафного майданчика забули Барбозу і бразилець, після подачі з правого краю Микити Дорофеєва, ударом головою оформив хет-трик (0:3). Лише коли ситуація була вкрай складною для господарів, вони рахунок скоротили. Після подачі кутового оборонці "Кристала" вибили м’яча, однак той потрапив прямо на ногу Віталію Бурку і той потужним ударом вразив ворота гостей (1:3). Надію врятувати матч для "Агрониви" розвіяв центральний захисник "Кристала" Іван Гнат, котрий потужно пробив штрафний і м’яч після рикошету опинився у воротах заводчан (1:4). Господарі ще одного разу зуміли відзначитися після того, як Олег Тракало закинув м’яча за спини захисникам "Кристала", Немо Шелія вийшов один на побачення з голкіпером, обіграв його і направ м’яча у порожні ворота (2:4). Однак, коли на 80-й хвилині за другу жовту картку з поля був вилучений Віталій Іваськів, стало зрозуміло, що врятувати матч "Агрониві" не вдасться. Більше того, в компенсований час гравці "Кристала", які вийшли на заміну, зуміли відзначитися ще двома голами. Спершу ветеран чортківської команди Олег Пиняк добив м’яча у ворота "Агрониви" після того, як разів три його партнери не могли направити смугастого у сітку практично з воротарського майданчика (2:5). А крапку в матчі поставив чортківчанин Олег Чемерейко, реалізувавши гольовий пас від Івана Андрусяка (2:6).

"Агронива" (Заводське) – "Кристал" (Чортків) – 2:6 (0:2)

31 липня. Заводське. СК "Заводське". 550 гл. +32 град.

Арбітр – Віталій Буняк (Бережани), асистенти – Володимир Кацан (Бучач), Олег Богач (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Микола Філь (Тернопіль).

"Агронива": Хвалицький, Заставецький-к, Новачинський (Данилюк, 51), Тракало, Дурай, Бурко, Соколовський, Салія, Алексевич (Мостовий, 63), Іваськів, Савка (Шелія, 34).

"Кристал": Семенів (А. Мельник, 58), Гнат, Приймак, Скалій, Шатаков, Корецький-к, Янков (Джогдом Гаетан, 70), Сантос Глейтон (Пиняк, 76), Дорофеєв (Хомишин, 90+2), Городинський (Чемерейко, 82), Барбоза (Андрусяк, 90+5).

Голи: Барбоза (2, 15, 47), Віталій Бурко (52), Іван Гнат (69), Немо Шелія (78) Олег Пиняк (90+3), Олег Чемерейко (90+7).

Попереджені: О. Тракало (20), С. Скалій (35), І. Городинський (35), В. Іваськів (53), А. Приймак (55), Сантос де Олівейра (77), Т. Дурай (77), Н. Шелія (85), Д. Гаетан (86), О. Чемерейко (90+7).

Вилучений: В. Іваськів (80, друге попередження).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook