Про нас
увійти

У гусятинському дербі перемогли зеленяни

категорія: Футбол | дата: 31 07 2019
У гусятинському дербі перемогли зеленяни

28 липня, на Володимира лідери другої ліги чемпіонату Тернопільської області "Медобори" (Зелене) та "Поділля" (Васильківці) провели в Зеленому очний спаринг в рамках підготовки до ІІ-го кола, яке стартує вже за тиждень, повідомляє ФФТО.

Зі старту поєдинку було помітно, що обидва колективи зголодніли за великим футболом, місячна пауза далася взнаки. Та все ж господарі були більш гостріші і агресивніші в атаці, раз-по-раз тероризуючи оборону гостей. Саме настирливість зеленян принесла їм успіх. Кондзьолка Андрій, скориставшись помилкою у захисті "подолян" запресингувавши їх, відкрив рахунок у матчі (1:0). Далі "медоборісти" не збавляли обертів, небезпечного дальнього удару під поперечину завдав Степан Клекот - голкіпер переправив м'яч на кутовий. Згодом Степан Клекот був винагороджений за свої старання, в дотик знову під поперечину замкнув флангову передачу від Сергія Полянчука (2:0). У першій половині це було ще не все, адже при  кутовому Андрій Кондзьолка в падінні головою замкнув передачу, відправивши м'яча в самісінький нижній кут воріт! Саме за рахунку 3:0 суперники пішли на перерву.

Після перерви гості були активніші і змогли відквитати один м'яч (3:1) Проте практично одразу, в наступній атаці гравці "Медоборів"  забили четвертий гол. , Це Ростислав Ціх завдав більярдного удару метрів з 20-ти у верхній дальній кут (4:1) Це з розряду таких ударів, що не беруться. Після цього господарі трохи заспокоїлися, провели заміни, віддавши ініціативу гравцям "Поділля", чим ті почали користатися. "Дубль" на свій рахунок записав Ігор Козелко, спочатку влучно пробивши зі штрафного, а потім вдало зіграв на добиванні, скориставшись невпевненою грою другого голкіпера "Медобрів" (4:3). До кінця зустрічі суперники вже не створювали гострих моментів. Десь далася взнаки втома і висока температура.

Та все ж уболівальники залишились задоволені побаченим, адже команди продемонстрували атакувальний футбол із сімома забитими м'ячами на двох, де перемогу святкували гравці "Медоборів" – 4:3.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook