Про нас
увійти

Сьогодні ФК "Тернопіль-ТНПУ" у фіналі чемпіонату Європи з футболу серед студентів зіграє з росіянами

категорія: Футбол | дата: 27 07 2019
Сьогодні ФК "Тернопіль-ТНПУ" у фіналі чемпіонату Європи з футболу серед студентів зіграє з росіянами

День Ікс у всьому чемпіонаті Європи з футболу серед студентів. Сьогодні останній ігровий день, сьогодні вирішиться, хто стане чемпіоном серед чоловіків, а хто серед жінок. 

І саме в одному з цих фіналів зіграє команда "Тернопільського національного педагогічного університету". Суперник не з простих - "Кубанський державний університет" (Росія). Цікаво, що шлях до фіналу, а саме результати в обидвох команд однакові - 4 перемоги, 1 нічия. І ми, і росіяни, набрали однакову кількість очок у своїх групах - 10. Якщо ми говоримо про різницю забитих та пропущених голів, то вона також майже однакова. Суперники пропустили на один більше - 10:2 у "ТНПУ" і 10:3 у "КубДУ". 

На шляху до фіналу у "КубДУ" була група "В", де наші суперники зустрічалися з французами, швейцарцями, італійцями та фінами. Усі перемоги, окрім однієї нічиї. Півфінал, як ви могли читати в наших попередніх матеріалах, росіяни проводили з іспанцями - "Університетом Альмерії". Абсолютно рівна гра, що довів рахунок на табло у перші два тайми - 1:1. А потім і серія пенальті, де все вирішувалося до останнього удару - 5:4 пен. 

Загалом, на нас очікує дуже цікавий матч із непростим суперником, але проти якого можна і треба грати. Віримо у перемогу "ТНПУ"!

Джерело: ВФАС

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook