Про нас
увійти

ФК "Тернопіль-ТНПУ" вийшов у фінал студентського чемпіонату Європи

категорія: Футбол | дата: 26 07 2019
ФК "Тернопіль-ТНПУ" вийшов у фінал студентського чемпіонату Європи

26 липня, в Мадриді (Іспанія) у півфіналі студентського чемпіонату Європи ФК "Тернопіль-ТНПУ" зустрічався з командою "Університет Бахцешехіру" і переміг суперника з рахунком – 4:0, повідомляє ФФТО.

Перші два голи в складі тернопільської команди забив капітан учасника вищої ліги чемпіонату Тернопільської області заводської "Агрониви" Юрій Заставецький.  У першому випадку, на 6-й хвилині воротар турецької команди зачепив лівого півзахисника Ігоря Гаталу і арбітр після "консультації" з системою VAR призначив пенальті. Заставецький з "точки" розвів м’яча і воротаря по різних кутах. А на 16-й хвилині після подачі з правого краю, оборонці суперника завалили центрального хава Ігоря Кохмана (розбили навіть голову). Вдруге в матчі арбітр вказав на одинадцятиметровий і знову Заставецький холоднокровно розібрався з кіпером суперника (2:0). У першому таймі ще чистий один гол забив Андрій Понєдєльнік, однак суддівська бригада в цьому епізоді помилково зафіксувала офсайд. Що ж до турецької команди, то в них був один перспективний удар зі штрафного – м’яч пройшов нал поперечиною, а на останній хвилині тайму після помилки тернополян, послідував удар з яким справився Сергій Чернобай, однак відбив м’яча майже перед собою. На щастя, атакувальний гравець турецької команди не зумів дістатися до м’яча і переправити того у ворота, а далі вже Ярослав Миронюк заблокував простріл справа.

У другому таймі грала стала дуже грубою, команди отримали кілька попереджень та  по одному вилученню кожна (у тернополян передчасно поле залишив андрій Понєдєльнік). Наші земляки свідомо віддали ініціативу супернику і стали діяти на контратаках. І в цьому компоненті були результативними. СПерше, після передачі Ігоря Гатали, відзначився Андрій Різник (3:0). А на самому кінці матчу гольову передачу віддав Різник, а забив Роман Волохатий (4:0).

Отож, впевнена перемога ФК "Тернопіль-ТНПУ", яка вивела команду до фіналу європейської першості.

ФК "Тернопіль-ТНПУ" виступав у такому складі (основа): Чернобай – Заставецький, Стриєшин, Засєдко, Миронюк – Кохман, Мороз, Понєдєльнік, Волохатий, Гатала – Різник-к.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook