Про нас
увійти

Покер Немо Шелії приніс перемогу "Агрониві"

категорія: Футбол | дата: 21 07 2019
Покер Немо Шелії приніс перемогу "Агрониві"

20 липня, у Заводському (Чортківський район) місцева "Агронива", яка виступає у вищій лізі чемпіонату Тернопільської області і є одним з лідерів, приймала середняка першої обласної ліги – команду "Вся Україна - Колос" з Бучача і святкувала легку перемогу – 6:1, повідомляє ФФТО.

Рахунок у матчі відкрив правий оборонець заводської команди Юрій Соколовський. Далі відзначився граючий головний тренер "Агрониви" Немо Шелія, котрий у цьому матчі діяв на позиції чистого форварда. Після цього суперник один м’яч ударом метрів з 14-ти відквитав. Свій вищий клас заводська команда продемонструвала після перерви, коли її гравці зуміли відзначитися ще чотирьма м’ячами, не пропустивши в свої ворота жодного. У другій 45-хвилинці відзначався грузинський легіон "Агрониви". Тричі вразив ворота опонентів Немо Шелія і одного разу правий хав Георгі Салія.

"Агронива" виступала в такому складі: Сорочук (Рижук, 46), Тракало, Новачинський, Алексевич, Соколовський, Бурко, Коломієць, Салія, Іваськів, Данилюк, Шелія.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook