Про нас
увійти

"Агронива" розгромила ФК "Копичинці"

категорія: Футбол | дата: 06 07 2019
"Агронива" розгромила ФК "Копичинці"

У 10-му турі вищої обласної ліги заводська "Агронива" на виїзді впевнено перемогла ФК "Копичинці" – 6:0 і міцно закріпилася на другій сходинці турнірної таблиці, повідомляє ФФТО.

На початку матчу нічого не передвіщало великої поразки для господарів поля. Навпаки, копичинецькі футболісти могли першим відзначитися, коли свій шанс не використав Микола Куріцький – пробив з близької відстані поруч зі штангою, та Назар Наталюк – після його удару метрів 22-ох м’яч пішов над поперечиною. А далі гості перехопили ініціативу, спіймали кураж і їх було не зупинити. Спершу Віталій Іваськів вийшов віч-на-віч, однак переграти Володимира Черниша не зумів, але гості епізод дограли і Віталій Бурко зробив навісну передачу, яку ударом головою замкнув Немо Шелія (0:1). Перед свистком на перерву гол у роздягальню забив капітан "Агрониви" Юрій Заставецький. Гості розіграли швидку контратаку, Шелія віддав м’яча на Тараса Дурая, той в один дотик на Заставецького, і Юрій розхитавши захисника, завдав влучного удару в ближній кут (0:2).

Господарі у другому таймі намагалися перехопити ініціативу завдяки "свіжим" футболістам Володимиру Леську та Віктору Сагайдаку. Перший небезпечно пробивав з середньої відстані, а другий в одному випадку вже напевно бачив м’яча у сітці воріт, однак кіпер "Агрониви" Валентин Рижук здійснив неймовірний сейв, а в іншому випадку Сагайдак поцілив у штангу. Далі і до завершення матчу повноправними господарями поля були гості. Спершу Тарас Дурай метрів з 22-ох пробив по під самісіньку штангу. Кіпер зумів до м’яча дотягнутися, однак той по-зрадницькі таки залетів у ворота (0:3). Згодом практично голи-близнюки забив Віталій Іваськів після провалу правого краю оборони ФК "Копичинці". Спершу після передачі Стриєшина, а потім Дурая, Іваськів реалізовував виходи віч-на-віч (0:4, 0:5). А крапку в матчі поставив той ж Іваськів, коли після розіграшу кутового влучно пробив з гострого кута (0:6).

ФК "Копичинці" – "Агронива" (Заводське) – 0:6 (0:2)

30 червня. 16.00. Копичинці. Стадіон "Юність". 200 гл. +30 град.

Арбітр – Володимир Федунець (Тернопіль), асистенти – Володимир Кацан (Бучач), Павло Цісецький (Збараж).

Спостерігач арбітражу: Олександр Найко (Тернопіль).

ФК "Копичинці": В.Б.Черниш, В. Сороцький, Гондз, А. Когут (Сагайдак, 64), Богославський, Наталюк, Ватраль-к, М. Куріцький (Леськів, 51), С. Куріцький, Городинський, Бондаренко (Гуменюк, 46, Мороз, 70).

"Агронива": Рижук, Соколовський, Салія, Тракало, Заставецький, Дурай, Стриєшин (Савка, 70), Іваськів (Іщик, 80), Данилюк (Тригуба, 57), Бурко, Шелія (Довгунь, 74).

Голи: Немо Шелія (24), Юрій Заставецький (45+2), Тарас Дурай (65), Віталій Іваськів (69, 72, 78).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook