Про нас
увійти

Тернопільська "Нива" обіграла дублерів львівських "Карпат"

категорія: Футбол | дата: 05 07 2019
Тернопільська "Нива" обіграла дублерів львівських "Карпат"

Третій контрольний поєдинок на першому тренувальному зборі завершився виїзною перемогою тернополян над дублем "Карпат".

Рахунок у зустрічі було відкрито завдяки наполегливості нападника Мирона Бідного, який запресингував воротаря, відібрав у нього м'яч та забив у пусті ворота.

Незадовго після початку другого тайму дублерам "Карпат" вдалося рахунок зрівняти. Оборонці "Ниви" дозволили суперникам провести флангову атаку та виконати простріл у район одинадцятиметрової позначки. Звідти вдало пробив Володимир Рудюк. М'яч, зачепивши голову Андрія Герта і поперечину, опустився за лінію воріт.

Попри втому, яка накопичилась у гравців "Ниви" за перший період збору, команда додала у атаці наприкінці матчу і зуміла відзначитись у воротах львів'ян ще двічі. Спершу це зробив Максим Проців, який у своєму стилі вирвався на побачення з воротарем та пробив у нижній кут. А перед фінальним свистком Ігор Гатала скористався передачею Різника та встановив остаточний рахунок у грі.

Цим поєдинком "Нива" завершила проміжний етап підготовки на першому зборі. Команда отримала два дні вихідних, після чого продовжить тренувальний процес.

Контрольний матч

4 липня 2019, Львів

"Карпати U-21" – "Нива" 1:3

Голи: Рудюк (61) — Бідний (16), Проців (83), Гатала (90)

"Нива": Механів, Герт, Хохлов, Демчук, Волохатий, Ілюк, Гатала, Проців, Скакун, Бідний, Кохман

На заміну виходили: Залізняк, Різник, Малащук

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook