Про нас
увійти

"Нива" – ПФК "Львів": коментарі головних тренерів

категорія: Футбол | дата: 30 06 2019
"Нива" – ПФК "Львів": коментарі головних тренерів

Наставники команд поділилися враженнями від контрольного матчу, що відбувся у Тернополі.

Василь Малик, головний тренер ФК "Нива" Тернопіль:

—  На даному етапі всі ігри для нас інформативні. Після кожної з них є матеріал для аналізу. Важкувато нам було сьогодні, адже хлопці лише третій день на зборах. А третій день він, як відомо, найважчий. Відчувалося, і видно, що хлопцям бракує свіжості. Тим не менш, ми на зборах і  треба грати та перевіряти себе на фоні таких сильних команд. Те, про що ми домовлялися на установці, місцями у нас получалося. Надіюся, що в процесі роботи ми будемо додавати.

— Як ви оціните дії новачків Андрія Скакуна та Андрія Різника, які вийшли на поле у другому таймі?

— На дивлячись на те, що для них наша гра нова, вони старалися грати на команду. Відчувалося, що бійцівські якості у цих футболістів хороші. Обидва хочуть і вміють грати у футбол. Я вважаю, що вони підходять нашій команді і знаю точно, що користь нам принесуть.

— На якому етапі підготовки перебуває команда?

— Ми перейшли у режим дворазових тренувань. На першому — фізична підготовка. На другому ми відпрацьовуємо тактико-технічні дії. У перші дні пропрацювали спеціальну та швидкісну витривалість. Перед нами стоїть ще стрибкова та швидкісно силова робота. Загалом роботи ще достатньо. Найцікавіше попереду

Богдан Блавацький, головний тренер ПФК "Львів":

— Ми могли вигравати у два м’ячі ще до п’ятої хвилини. Але у першому таймі не реалізували свої нагоди. У другому таймі вдалися до ротації, гра стала дещо хаотичною. Хоча й після перерви ми мали моменти. Той самий Шина міг краще розпорядитися м’ячем у вирішальні моменти. Але сьогодні ми, у першу чергу, хотіли подивитися на можливості наших гравців, тому результат особливого значення не мав, – підсумував нічию у спарингу з "Нивою" Богдан Блавацький.

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook