Про нас
увійти

"Тернопіль-ДЮСШ" достойно протистояв лідеру вищої ліги

категорія: Футбол | дата: 20 06 2019
"Тернопіль-ДЮСШ" достойно протистояв лідеру вищої ліги

У 8-му туру вищої обласної ліги зустрічалися команди "Тернопіль-ДЮСШ" та великогаївський "Агрон-ОТГ". Незважаючи на те, що мірялися силами команди, які знаходяться на різних полюсах турнірної таблиці, молоді тернополяни достойно зіграли проти лідера, поступившись всього одним м’ячем, при цьому забивши супернику – аж два (2:3). Більше "Агрону" в нинішньому сезоні не забивав ніхто, повідомляє ФФТО.

Вже в самому дебюті матчу після комбінації на правій бровці партнери по команді вивели віч-на-віч з голкіпером суперника атакувального півзахисника "Агрона" Валентина Білика і той майстерно перекинув м’яча через Арсена Конобу (0:1). А за пів голини ігрового час той ж Білик пробив з-за меж карного майданчика не сильно, але точно. Воротар у цьому моменті помилився, передчасно впавши, як підсумок гості повели в рахунку з перевагою в два м’ячі (0:2).  

На початку другого тайму тернополяни отримали право на пробиття штрафного удару. Голкіпер "Агрона" Руслан Мазур "потягнув" удар, однак його ніхто не підстрахував і Аджей Бернард зумів переправити м’яча у сітку воріт (1:2). Незадовго форвард "Агрона" Назар Процик втік від захисників та не сильно пробив по воротах. М’яч по-зрадницьки котився у напрямку воріт, тернопільський захисник навіть спробував вибити м’яча, але той пересік лінію воріт. А на останній хвилині основного часу матчу голкіпер "Агрона" Руслан Мазур на правий оборонець Дмитро Коник не розібралися в простій ситуації, кожен понадіявся на іншого і господарі зуміли скоротити рахунок до мінімуму (2:3). На більше тернополянам не вистачило часу, як підсумок "Агрон" здобув не просту перемогу, яка дозволила їм вийти на чисте перше місце турнірної таблиці.

"Тернопіль-ДЮСШ" – "Агрон-ОТГ" (В. Гаї) – 2:3 (0:2)

16 червня. Тернопіль. Стадіон "Топільче". 70 гл. +33 град.

Арбітр – Андрій Гах (Тернопіль), асистенти – Олександр Ковбасовський (В. Дедеркали), Артем Карапетян (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Іван Будівський (Теребовля).

"Тернопіль-ДЮСШ": Коноба, Німаш, Солтис, Чопик, Оконський (Грегуль, 85), Хавтур (Брайт, 58), Мостовий-к, Наконечний (Сентик, 73), Туре (Баб’як, 81), Павлусь (Фарботняк, 66), Аджей Бернард.

"Агрон-ОТГ": Мазур, Лук’янов, Пастернак-к (Андрієшин, 69), Коник, Гаврилюк (Гурін, 64), Семенець, Кривобедрий (Скобляк, 71), Червонецький, Білик (Лівіцький, 77), Луцик (Ковалевський, 64), Процик (Когут, 66).

Голи: Аджей Бернард (51), Брайт Джон (90) – Валентин Білик (3, 31), Назар Процик (62).

Попереджені: В. Білик (49), Т. Семенець (54), Р. Андрієшин (90+4).

Фото на нашій сторінці facebook

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook