Про нас
увійти

У центральному матчі туру "Агрон" у гостях переміг "Кристал"

категорія: Футбол | дата: 13 06 2019
У центральному матчі туру "Агрон" у гостях переміг "Кристал"

У центральному матчі 7-го туру вищої обласної ліги в Чорткові зустрічалися команди, які знаходилися на вершині турнірної таблиці – великогаївський "Агрон-ОТГ" посідав перше місце, а місцевий "Кристал" був лідером чемпіонату за втраченими очками. Цікавий матч завершився мінімальною перемогою гостей – 1:0, повідомляє ФФТО.

Єдиний і переможний красень-гол у поєдинку забив лідер нападу великогаївської команди Назар Процик. Сталося це наприкінці першого тайму. Форвард отримав передачу від Тараса Червонецького з центра поля, розхитав одразу двох захисників "Кристала", зміствся трішки у правий бік та влучно пробив у ближній кут воріт. 

Загалом у першому таймі гра була рівною, а по гострих моментах господарі поля ні в чому не поступалися суперникам. А в другому вже більші атакували "агронівці", зокрема після помилки центрального оборонця Андрія Гринченка у центрі поля не використав вихід віч-на-віч Назар Процик. Натомість господарі могли уникнути поразки. На 86-й хвилині після прострілу з лівого краю передачу ударом головою метрів з 7-ми замикав Роман Воронін, однак поцілив м’ячем прямо в руки голкіперу Івану Рогалю.

"Кристал" (Чортків) – "Агрон-ОТГ" (В. Гаї) – 0:1 (0:1)

9 червня. Чортків. Стадіон "Харчовик". 499 гл. +25 град.

Арбітр – Володимир Федунець (Тернопіль), асистенти – Андрій Стасюк (Ланівці), Сергій Лаврієнко (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Василь Заторський (Тернопіль).

"Кристал": Остяк, Маковецький, Гринченко, Патрик, Темерівський, Корецький, Курдас-к, Сурженко (Цимбалістий, 86), Воронін, Намуйлик (Дорофеєв, 67), Кульчицький (Скалій, 76).

"Агрон-ОТГ": Рогаль, Пастернак-к, Андрієшин, Коник, Семенець, Білик (Вонс, 83), Червонецький, Кривобедрий, Луцик (Лук’янов, 69), Ковалевський (Гурін, 85), Процик.

Гол: Назар Процик (45).

Попереджені: А. Пастернак (21), П. Намуйлик (65), Т. Семенець (85), С. Лукянов (90+2).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook