Про нас
увійти

"Нива" – "Минай". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 25 05 2019
"Нива" – "Минай". Анонс матчу

Суперником футбольного клубу "Нива" у 27-му турі Другої ліги буде закарпатський "Минай". Матч відбудеться на міському стадіоні у Тернополі 25 травня о 17:00.

Сезон 18/19 тернополяни завершать проти команди, яка цілком ймовірно підвищиться у класі. Закарпатський "Минай" уже гарантував собі місце у плей-оф між Першою та Другою лігами та все ще претендує на пряму путівку у дивізіон класом вище. Для цього "Минаю" потрібна лише перемога та надія на те, що "Верес" зупинить у домашній грі "Черкащину-Академію".

Минайці у кінцівці сезону набрали хід, реабілітувавшись за провальний старт весняної частини чемпіонату. Нещодавно закарпатську команду очолив 28-річний естонський спеціаліст Кирило Куренко. Молодий тренер зумів переконати керівників клубу у своїй профпригодності. Наразі переможна серія наших суперників становить три матчі поспіль. Щоправда виїзна статистика "Минаю" доволі скромна — лише три перемоги у сезоні.

Щоправда у "Ниви" не набагато краща статистика домашніх матчів, а це — чотири перемоги у чемпіонаті. За певних сприятливих обставин тернополяни мають шанс завершити сезон на п'ятому місці. Досвід домашньої перемоги у "Ниви" над "Минаєм" є. Дубль Литовченка та гол Олексієнка минулого року допомогли "жовто-зеленим" обіграти гостей із Закарпаття.

Напередодні поєдинку дискваліфікованих у складі обох команд немає.

Уболівальники "Ниви" за перипетіями матчу зможуть спостерігати онлайн у мережі YouTube. Посилання на трансляцію будуть розміщені на офіційному сайті клубу та у соцмережах!

Друга ліга, тур 27

"Нива" – "Минай"

25.05.19, м. Тернопіль, 17:00

Арбітр — Олександр Шандор (Львів)

Асистенти арбітра — Андрій Приймачук (Рівне), Сергій Соботюк (Житомир)

Четвертий арбітр — Олег Когут (Тернопіль)

Спостерігач арбітражу — Руслан Марченко (Чернігів)

Матч першого кола: "Нива" – "Минай" 3:2

Матч другого кола: "Минай" – "Нива" 3:0

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook