Про нас
увійти

Великогаївський "Агрон" зіграв в нічию з ФК "Збруч-Агробізнес"

категорія: Футбол | дата: 22 05 2019
Великогаївський "Агрон" зіграв в нічию з ФК "Збруч-Агробізнес"

19 травня в гості до футбольного клубу "Агрон" Великогаївської ОТГ завітав "Збруч-Агробізнес" з Підволочиська на матч четвертого туру чемпіонату Тернопільської області у вищій лізі, повідомляє ФФТО.

Поєдинок зібрав чималу глядацьку аудиторію, яка побачила красивий футбол, щоправда він не приніс задоволення більшості місцевих глядачів, які очікували перемоги від рідної команди. Натомість суперник з берегів Збруча вже другий матч поспіль приємно дивує, відбираючи очки від команд, які ставлять перед собою високі завдання у сезоні-2019.

Зі стартових хвилин команди намагалися захопити центр поля і велася боротьба на кожному метрі футбольного поля. Гравці великогаївської команди пробували до вірного розігрувати м’яча, але дуже кидався у очі брак при завершенні атакувальних дій. В свою чергу гості зробили ставку на швидкі контрвипади. І ціною порушення правил один із таких випадів переріс у штрафний удар. Відбувся навіс у карний майданчик господарів, який виконав Дмитро Познанський, а ветеран "Збруча" Андрій Донець виграв позицію, і м’яч рикошетом від когось з "агронівців" опинився у сітці воріт (0:1). Після пропущеного голу футболісти "Агрону" кинулися відігруватися. Декілька нагод зрівняти рахунок втратив їхній форвард Назар Процик, та все таки ще до перерви господарі рахунок зрівняли. Оборонець "Збруча" Андрій Дубчак не прийняв як слід м'яча в простій ситуації, після чого відбулося вкидання з ауту та красивий удар Тараса Червонецького в дальній від воротаря кут (1:1). 

По перерві тренер ФК "Агрон" Роман Курдупель провів одразу дві зміни, та відверто кажучи, на результат це не вплинуло. Хоча хороші нагоди втратили Назар Процик, Руслан Луцик, Тарас Червонецький. А кульмінацією поєдинку можна назвати не реалізований пенальті на 58-й хвилині Назаром Проциком.  Одинадцятиметровий призначили за фол Володимира Онищука на Процику (притримав суперника). Однак форвард "Агрона" не зумів переграти голкіпера "Збруча" Сергія Чижа.

Отож, арбітр зафіксував остаточний результат 1:1. Це вже друга поспіль нічия, яка явно не користь гравцям ФК "Агрон", і яка показала, що в цьому році боротьба за чемпіонство для великогаївської команди буде набагато важчою, ніж минулоріч.

"Агрон-ОТГ" (В. Гаї) – "Збруч-Агробізнес" (Підволочиськ) – 1:1 (1:1)

19 травня. 12.00. В. Гаї. Сільський стадіон. 800 гл. +18 град.

Арбітр – Ігор Садковський (Теребовля), асистенти – Володимир Ясюченя (Тернопіль), Роман Островський (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Михайло Чайковський (Тернопіль).

"Агрон-ОТГ": Рогаль, Пастернак-к, Лівіцький, Скобляк, Ковалик, Гаврилюк (Луцик 46), Кривобедрий, Білик, Червонецький, Ковалевський (Коник 46), Процик (Когут 76).

"Збруч-Агробізнес": Чиж, Шум, Атласюк, Приян, Дубчак (Миронюк, 46, Онищук, 52), Кубик-к, Малащук, Капелян, Коза (Максим Паюк, 85), Донець, Познанський.

Голи: Андрій Донець (20), Тарас Червонецький (42).

На 58-й хвилині Назар Процик ("Агрон-ОТГ") не реалізував пенальті.

Попереджені: С. Шум (30), В. Онищук (58), А. Пастернак (68).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook