Про нас
увійти

Тернопільська "Нива" поступився у результативному матчі "Калушу" 4:3

категорія: Футбол | дата: 16 05 2019
Тернопільська "Нива" поступився у результативному матчі "Калушу" 4:3

15 травня футбольний клуб "Нива" Тернопіль у 21 турі Другої ліги у виїзному поєдинку поступився у результативному матчі "Калушу" 4:3.

У порівнянні з минулим матчем стартовий склад "Ниви" зазнав двох змін. Дискваліфікованого Тараса Мороза в опорній зоні змінив Остап Ілюк. А заміть Ігоря Бровка на поле вийшов його тезка Ігор Кохман, який діяв на незвичній позиції попереду.

Щодо поєдинку, то, зважаючи на стан поля, командам важко було демонструвати комбінаційний футбол. Зважаючи на це на перший план вийшла боротьба, якої протягом всього матчу вистачало.

Перший тайм став бенефісом "Калуша", який повів у рахунку за чотири хвилини після стартового свистка. Роман Лебедь замкнув флангову подачу партнера. Зазначимо, що хвилиною раніше Ігор Гатала не використав перспективний момент, пробиваючи з лінії штрафного майданчика.

За десять хвилин потому калушани у схожому стилі відзначилися вдруге. Цього разу навісну подачу зліва головою замкнув кращий бомбардир господарів Дмитро Скакун. А ще за десять хвилин рахунок знову змінився на користь "Калуша". Це Кисленко видряпав м'яч у карному майданчику "Ниви" та зміг його проштовхнути повз Механіва.

Після кошмарного першого тайму тернополяни вийшли на другий тайм зарядженими відігратися. Перший крок до цього зробив Ярослав Кінаш, який був найспритнішим у чужому штрафному майданчику, після стандарту та пробив у нижній кут.

Суттєво плани "Ниви" зіпсував четвертий пропущений м'яч. Знову стандарт і цього разу Книш ефектним ударом поцілив у дальній кут.

Попри це футболісти "Ниви" рук не опустили і були дуже близькі, щоб створити справжню сенсацію. Але голів Ігоря Бровка та Мирона Бідного наприкінці матчу забракло, щоб здобути бодай нічию.

"Калуш" перервав свою чотириматчеву програшну серію, а тернополяни, на жаль, свою триматчеву серію з виграшів.

У найближчу неділю на "Ниву" очікує заключна виїзна гра сезону. У Новоград-Волинському тернополяни протистоятимуть житомирському "Поліссю". Початок зустрічі о 17:00.

Друга ліга, тур 21                         

15 травня 2019, Калуш

"Калуш" – "Нива" 4:3

Голи: Лебедь (4), Скакун (14), Кисленко (24), Книш (67) — Кінаш (56), Бровко (79), Бідний (90+6)

"Калуш": Хвалицький, Сениця, Кохман, Гудак, Кисленко, Лебедь (Кабанюк 90+1), Поручинський (Заваляк 64), Книш, Савошко (Хорольський 68), Скакун (Танчин 76), Матушевський

"Нива": Механів, Волохатий (Залізняк 86), Хохлов, Демчук, Герт, Ілюк (Бровко 76), Проців (Бідний 31), Дедух, Кохман, Гатала, Кінаш

Попередження: Кінаш (25), Сениця (28), Гудак (33), Кохман І. (45+1), Хохлов (69), Хорольський (75), Волохатий (82), Книш (86), Попович (60, з лави запасних)

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook