Про нас
увійти

Екс-півзахисник ФК "Тернопіль" поповнив лави "Агрониви"

категорія: Футбол | дата: 11 05 2019
Екс-півзахисник ФК "Тернопіль" поповнив лави "Агрониви"

Точково підсилюється новачок вищої ліги чемпіонату Тернопільської області – "Агронива" із Заводського. Команда з Чортківщини дозаявила 21-річного півзахисника Дмитра Стриєшина, котрий має досвід виступів на професійному рівні, повідомляє ФФТО.

Стриєшин у 2017 році захищав кольори професійного ФК "Тернопіль", у складі якого провів сім поєдинків у першій і другій лігах чемпіонату і кубку України.

Дмитро Стришин є вихованцем тернопільської ДЮСШ, на дитячо-юнацькому рівні провів у ДЮФЛ України 65 матчів, у яких забив 13 голів. Свій шлях у дорослому футболі розпочав у 2015 році в команді "ДСО-Поділля", згодом перейшов до теребовлянської "Ниви", з розташування якої власне отримав запрошення у ФК "Тернопіль". Коли муніципали знялися зі змагань другої ліги чемпіонату України, Дмитро повернувся до команди у якій розпочинав виступати на дорослому рівні – "ДСО-Поділля".

В минулому сезоні захищаючи кольори колективу з Тернопільського району Стриєшин здобув бронзові нагороди чемпіонату області. У 2018 році за "ДСО-Поділля" провів всього п’ять матчів у чемпіонаті області. В поєдинку проти підволочиського "Збруча-Агробізнес", який відбувся 6 червня минулого року, отримав важку травму, після якої довгий час відновлювався і в офіційних матчах на футбольному полі від того часу більше не з’являвся.

У тому ж таки 2018-му партнери по "ДСО-Поділля" доручили Дмитрові отримати суперкубок області й першим підняти його над головою, символізуючи перемогу над великогаївським "Агроном-ОТГ" (3:0).

Що цікаво, у сезоні-2018 Дмитро Стриєшин грав проти своєї нової команди, котра тоді мала назву ФК "Заводське". Це було 20 травня у першому поєдинку 1/8 фіналу кубку Тернопільської області. Стриєшин відіграв увесь матч, а його команда "ДСО-Поділля" перемогла заводчан – 2:0.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook