Про нас
увійти

НФК "Три валети" – володар суперкубка Кременеччини

категорія: Футбол | дата: 11 05 2019
НФК "Три валети" – володар суперкубка Кременеччини

9 травня на центральному стадіоні м. Кременець відбувся матч за суперкубок Кременецького району, в якому зустрічалися діючий чемпіон району – ФК "Колос" (с. Гаї) та діючий володар кубку району, учасник першої ліги чемпіонату Тернопільської області – народний футбольний клуб "Три валети" з Кременця, повідомляє ФФТО.

Перший тайм проходив при незначній перевазі кременчан, але все ж уболівальники голів так і не побачили. В другому таймі неозброєним оком стало помітно проблеми в захисних редутах гаївчан. Спочатку вони пропустили один м’яч і кинулися відіграватися і мали ряд непоганих моментів. "Валети" почали грати на контратаках і ця тактика принесла свої плоди, ще тричі м’яч побував у воротах "Колоса". Отож, загальний рахунок матчу 4:0 на користь учасниця обласного чемпіонату. Дублями у складі кременчан відзначилися – Ігор Дівонька та Ярослав Єфремов.

Команда ФК "Колос" була нагороджена командною грамотою за участь в матчі за суперкубок, а володарі почесного трофею – НФК "Три валети" іменними грамотами та медалями і, звичайно, кубком.

Нагородження провели: відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Кременецької міської громади (очільник – Станіславенко А.В.), відділ у справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту Кременецької РДА (в.о. очільника –- Циганюк Г.П.,) та суддівська колегія (очільник – Коханець В.М.).

Сподіваємося ця звитяга додасть сил гравцям команди «Три валети", які вже у неділю, 12 травня, на домашньому стадіоні гратимуть календарний поєдинок першої обласної ліги проти підгаєцької «Ниви" (початок матчу о 14.00).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook